Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας προωθούμε το μήνυμα του κυρίου Καρασούλου που ζει στο Λουξεμβούργο και ενδιαφέρεται για παροχή εργοθεραπείας στο γιο του, από εργοθεραπευτή που μιλά ελληνικά. Η κοινοποίηση των στοιχείων του είναι επιθυμία του αιτούντος.

Παρακαλούμε όποιος μπορεί να τον πληροφορήσει σχετικά με το αίτημα του, ας επικοινωνήσει απευθείας μαζί του

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του ΣΕΕ

"Ονομάζομαι Γιάννης Καρασούλος και είμαι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού του Πέτρου και κατοικώ στο μόνιμα στο Λουξεμβούργο με την οικογένεια μου από τον περασμένο Μάιο. Πρόσφατα ο γιος μου διαγνώστηκε ότι ανοίκει στο φάσμα του αυτισμού έχοντας υψηλή λειτουργικότητα. Οι γιατροί που τον εξέτασαν και διέγνωσαν την κατάσταση του τόσο στην Ελλάδα όσο και εδώ στο Λουξεμβούργο μας σύστησαν να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατόν εργοθεραπείες και λογοθεραπείες στα Ελληνικά ώστε να έχουν ουσιαστική ανταπόκριση στο παιδί. Είμαστε σε αναζήτηση εργοθεραπευτών που μιλάνε ελληνικά και έχουν εμπειρία από παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Λουξεμβούργου , Βελγίου, Γερμανίας και Γαλλίας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε ανθρώπους που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν και βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Κάθε βοήθεια ή πληροφορία είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την κατάλληλη θεραπεία στον γιό μας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μου είναι :
Γιάννης Καρασούλος
Τηλ. +352 661 555 118 Email : jkarasoulos@gmail.com
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση
Γιάννης Καρασουλος"