Αγαπητοί συνάδελφοι,

σήμερα 26/10/2012 το ΔΣ του ΣΕΕ συναντήθηκε με τον κο Βαφειάδη, διευθυντή Παροχών του ΕΟΠΥΥ. Μας ενημέρωσε ότι η κοστολόγηση της εργοθεραπευτικής συνεδρίας δεν θα αλλάξει στον νέο κανονισμό, αλλά θα ισχύσει εκ των υστέρων όταν θα βγει προεδρικό διάταγμα. Επειδή οι προσπάθειες μας να δούμε τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κο Σαλμά μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί άκαρπες, αποφασίσαμε να οργανώσουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο για να πετύχουμε συνάντηση και να επιδώσουμε υπόμνημα παρουσία του νομικού συμβούλου του ΣΕΕ. Για να μην επισκιαστεί η κίνηση μας από την πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που ετοιμάζεται για την επόμενη εβδομάδα, μόλις ανακοινωθεί θα οριστικοποιήσουμε κι εμείς την ημέρα της δικής μας διαμαρτυρίας.

Είναι εξαιρετικά σημαντική η παρουσία όλων μας εκεί. Πρέπει να φανεί ότι οι αποφάσεις τους επηρεάζουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Θα στείλουμε ενημερωτικό σημείωμα για να το χρησιμοποιήσετε στις εργασίες σας, αλλά ο ΣΕΕ δεν έχει τη δύναμη να προκηρύξει απεργία.

Πρέπει να ενημερώσουμε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Θα ετοιμάσουμε δελτίο τύπου και θα το στείλουμε παντού. Όσοι έχετε πρόσβαση σε δημοσιογράφους ενημερώστε τους.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις εξελίξεις

Με εκτίμηση

το ΔΣ του ΣΕΕ