Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο της οργάνωσης του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εργοθεραπείας θα θέλαμε και τη δική σας δημιουργική συμμετοχή, ώστε το συνέδριό μας να είναι κάτι που φτιάχνουμε όλοι μαζί, και που θα τονίζει ότι το παιχνίδι δεν είναι μια θεωρητική ή επαγγελματική έννοια μόνο, αλλά ένα 'έργο' που είναι σημαντικό μέρος της δικής μας καθημερινοτητας. Σκεφτήκαμε να δημιουργηθεί ένα power point που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες παιδιών, παιδιών και ενηλίκων ή ενηλίκων σε στιγμές παιχνιδιού, σε όλες του τις μορφές. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί ένα slide show που θα προβάλλεται σε κάποια διαστήματα στη διάρκεια του συνεδρίου.

Γι' αυτό σας καλούμε να μας στείλετε δικές σας φωτογραφίες, που μπορεί να είναι προσωπικές ή οικογενειακές. Να είναι σε καλή ανάλυση όσο γίνεται και σε μορφή jpeg ή bmp.
Επειδή όμως πρόκειται για δημόσια προβολή πρέπει να εξασφαλιστεί η έγκριση αυτών που θα εικονίζονται, στείλτε μαζί με τις φωτογραφίες σας και μια γραπτή δήλωση που να αναφέρει ότι δίνετε την άδεια της προβολής του υλικού.

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση anagnostouc@freemail.com anagnostouc@gmail.com ως τη Δευτέρα 17-10-2011

Ευχαριστούμε θερμά

Επιστημονική επιτροπή και οργανωτική επιτροπή