Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Συνάντησης της COTEC (Council of Occupational Therapists of European Countries) που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 θα βρεθούν στην Αθήνα εκπρόσωποι των εθνικών συλλόγων εργοθεραπευτών από 27 χώρες της Ευρώπης για να συναντηθούν και να συζητήσουν σημαντικά για το κλάδο μας θέματα.

Αυτή τη φορά η Ομάδα Διεθνών Σχέσεων (ΟΔΣ) του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη διοργάνωση και για το λόγο αυτό θα επιθυμούσαμε να δοθεί τόσο στους ξένους συναδέλφους η δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες Εργοθεραπείας στην Ελλάδα, όσο και στους έλληνες συναδέλφους η ευκαιρία να φιλοξενήσουν για λίγο εργοθεραπευτές από άλλες χώρες στο χώρο εργασίας τους και να ανταλλάξουν πληροφορίες και ιδέες .

Για το λόγο αυτό δίνεται η δυνατότητα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 στα μέλη μας να δεχθούν τους ευρωπαίους μας συναδέλφους στο χώρο τους, πρωινές ή απογευματινές ώρες ανάλογα με το διακανονισμό που θα γίνει με κάποιο μέλος της ΟΔΣ του ΣΕΕ.

Σημαντική προϋπόθεση για την ουσιαστική διεξαγωγή της επισκεψης στο χώρο σας είναι η ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας, εφόσον δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν θα υπάρχει δυνατότητα συνοδού που θα μπορεί να μεταφράζει από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός των εργοθεραπευτών που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν υπηρεσίες Εργοθεραπείας είναι περιορισμένος, γεγονός που σημαίνει ότι οι επισκέψεις θα γίνουν σε κάποιους από τους χώρους εργασίας σας εφόσον εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη μας.

Όποιος ενδιαφέρεται ή επιθυμεί παραπάνω πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Μαρία Κουλουμπή στο τηλ. 697 4287171 (μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2011).

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η Ομάδα Διεθνών Σχέσεων και το Δ.Σ. του ΣΕΕ