ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ (τακτικά και δόκιμα)

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Συνάντησης της COTEC (Council of Occupational Therapists of European Countries) που θα γίνει στην Αθήνα στο χώρο του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής - ΙΚΑ την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 θα βρεθούν στην Αθήνα εκπρόσωποι των εθνικών συλλόγων εργοθεραπευτών από 27 χώρες της Ευρώπης για να συναντηθούν και να συζητήσουν σημαντικά για το κλάδο μας θέματα.

Αυτή τη φορά η Ομάδα Διεθνών Σχέσεων του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη διοργάνωση και για το λόγο αυτό απευθύνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τα μέλη μας για να παρέχουν εθελοντικά την υποστήριξή τους.

Στα πλαίσια της εθελοντικής συμμετοχής στη διοργάνωση αυτή οι εθελοντές θα βοηθήσουν στα εξής:

- Βοήθεια στην προετοιμασία και την αποκατάσταση του χώρου (μία μέρα πριν ή και μετά τη διοργάνωση)

- βοήθεια στην καθοδήγηση - προσανατολισμό στο χώρο που θα γίνει η συνάντηση

- φωτοτυπίες εγγράφων

- πιθανές μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή (π.χ. από και προς τα κοντινά ξενοδοχεία των συναδέλφων από τις άλλες χώρες)

- υποστήριξη σε τεχνικά προβλήματα π.χ. χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών

- προετοιμασία και διάθεση

- συνοδεία σε πιθανές επαγγελματικές επισκέψεις (Πέμπτη στις 20/10/2011)

- συμμετοχή στο κοινωνικό πρόγραμμα στα πλαίσια του Πανελλήνιου Συνεδρίου Εργοθεραπευτών

- άλλες απρόσμενες καταστάσεις και επίλυση πιθανών προβλημάτων

Στα πλαίσια της εθελοντικής της συμμετοχής θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να συζητήσετε με συναδέλφους από άλλες χώρες, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να παρακολουθήσετε τις εργασίες της συνάντησης και να ενημερωθείτε για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε πολιτικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σημαντική προϋπόθεση για την εθελοντική μας συνεργασία είναι η ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η εξοικείωση με επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός εθελοντών που χρειαζόμαστε είναι περιορισμένος.

Όποιος ενδιαφέρεται ή επιθυμεί παραπάνω πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Μαρία Κουλουμπή στο τηλ. 697 4287171 (μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2011).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η Ομάδα Διεθνών Σχέσεων και το Δ.Σ. του ΣΕΕ