Οι ευκαιρίες εργασίας αναρτούνται στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών

 

Ιούνιος 2018

Ζητείται εργοθεραπευτής/ρια για κέντρο ειδικών θεραπειών στο Λουτράκι Kορινθίας , με επιθυμητή γνώση s.i. με μπλοκ παροχής υπηρεσιών η ΙΚΑ .
Πληροφορίες: 2744068058 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπεύτρια/της από κέντρο ειδικών θεραπειών παιδιών στην Καισαριανή, για εργασία από Σεπτέμβριο, δύο μέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες: Βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΖΗΤΕΊΤΑΙ συνοδός παράλληλης στήριξης. Αφορά κοριτσάκι 3.5 ετών με μη νευροτυπική ανάπτυξη (αναδυόμενη ΔΑΔ), για το σχολικό έτος 2018-2019 στην περιοχή του Αιγάλεω. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θεση. Εύκολη πρόσβαση με Μετρό και δημόσια συγκοινωνία.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών - Επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθως και αποστολή sms στο 6948345505


Ζητείται Ε/θτης για συστέγαση με Ψυχολόγο και Λογοθεραπευτή σε κέντρο ειδικών θεραπειών με 10ετή λειτουργία στην Αγ. Παρασκευή, (έναντι σταθμού μετρό Δουκ. Πλακεντίας).
Πληροφορίες: 2106014882


Μάιος 2018

Ζητώ εργοθεραπευτρια 2 φορές την εβδομάδα σε κεντρο του πειραια ,για συνεργασία τον Σεπτέμβρη ,με μπλοκάκι.
Πληροφορίες: 6974190568,10πμ-23.00μμ.,υπεύθυνη κα Καρακατσανη Βασιλικη


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια με πτυχίο Τ.Ε.Ι. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Θα εκτιμηθεί υπάρχουσα προϋπηρεσία. Απαραίτητη προϋπόθεση κάτοχος μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Για προσληψη δυο (2) εργοθεραπευτων (αθηνα - χιος).
Πληροφορίες: https://kpechios.gr/ta-nea/44-prokyrikseis/404-anoixtes-theseis-ergasias-gia-ergotherapeftes


Απρίλιος 2018

Το κέντρο ειδικών θεραπειών ΔΙΑΛΟΓΟΣ στο Κιάτο Κορινθίας ζητεί ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΤΡΙΑ για συνεργασία! Θα προτιμηθούν γνώστες παιδιατρικής εργοθεραπείας και της μεθόδου αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Η θέση εργασίας αφορά απασχόληση για 2 μέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες: όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητειται εργοθεραπευτης-εργοθεραπευτρια για συνεργασια στο κεντρο λογοθεραπειας "ομιλια" στις σερρες.
Πληροφορίες: στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και κινητο 6972261356


Ζητείται Εργοθεραπευτης-τρια για πλήρη ή μερική απασχόληση στην Καβάλα στο θεραπευτήριο ΣΤΗΡΙΞΙΣ.
Πληροφορίες: Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510244212 6942017248. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ


 

 

Μάρτιος 2018

Ζητείται εργοθεραπευτής για εργασία σε Κέντρο Αποκατάστασης ενηλίκων.
Πληροφορίες: Τα βιογραφικά θα αποστέλλονται στο κάτωθι e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτής / εργοθεραπεύτρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Κέρκυρα. Παρέχεται ασφάλιση στο ΙΚΑ καθώς και διαμονή.
Πληροφορίες: 2661045663


 

 

Φεβρουάριος 2018

Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια για πρόσληψη στο Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (6ο χλμ Λάρισας-Τυρνάβου). Βασικά προσόντα: Απόφοιτος/η ΤΕΙ, προαιρετική εμπειρία.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Πληροφορίες στο: 2410831170


Απο κέντρο ειδικών θεραπειών στη Λαμία ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για εργασία είτε με μπλοκ παροχής υπηρεσιών είτε με πρόσληψη/ικα. Υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης και εκπαίδευσης και νέων πτυχιούχων χωρίς προηγούμενη εμπειρία.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Ιανουάριος 2018

Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια με πιστοποιημένη βασική εκπαίδευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας-ειδικής αγωγής στα Ιωάννινα. Επιστημονική υπεύθυνη κ. Βιρβιδάκη. Παρέχεται ασφάλιση σε ΙΚΑ.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Δεκέμβριος 2017

Το Κέντρο Εξέλιξης στα Ιωάννινα, ζητά εργοθεραπευτή SI, με τη σχετική εμπειρία.
Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 2651021310 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Νοέμβριος 2017

Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης στα Αν. Πατήσια αναζητά εργοθεραπευτή/τρια για εργασία.
Πληροφορίες: Για αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Τηλέφωνο Επικοινωνίας:6944627328


 

 

Οκτώβριος 2017

Σωματείο γονέων ατόμων με αναπηρία αναζητά Εργοθεραπευτή για πρωινή απασχόληση, Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00-13.30.
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να στείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Εργοθεραπευτής/ Εργοθεραπεύτρια ζητείται από Κέντρο Λόγου στην Ηλιούπολη Αττικής. Επιθυμητή η προϋπηρεσία, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ΙΚΑ. Άμεση πρόσληψη.
Πληροφορίες: Βιογραφικά στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Tηλέφωνα επικοινωνίας : 6932228456 και 2110112949


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια με μπλοκ παροχής υπηρεσιών για απασχόληση σε Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες: Στοιχεία επικοινωνίας Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Τηλέφωνο: 2310424532


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για εργασία σε κατ' οίκον πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης της Αμυμώνης, με έδρα το Ελληνικό. Θα συνεκτιμηθεί η εξειδίκευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2109631441 και 2109944646 Δευτ.-Παρ.08:00-16:00


Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιχνίδι αναζητά εργοθεραπευτή/τρια για δύο ημέρες την εβδομάδα. Απαραίτητα μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: 2114035256. Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ειμαστε συλλογος α.μ.ε.α στα μεγαρα και ζητουμε εργοθεραπευτη.
Πληροφορίες: Για αποστολη βιογραφικων : τηλ. 2296026062 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Σεπτέμβριος 2017

Χώρος ειδικών θεραπειών στα Βόρεια Προάστεια αναζητά εργοθεραπευτή άμεσα.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για 2 μερη απασχόληση σε κέντρο στη Νίκαια.
Πληροφορίες: Τηλ.επικοινωνιας: 6948383168, 2130235147 Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτή/ρια στη Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος ΔΟξιάδης".
Πληροφορίες: www.doxiadis-unit.gr/prokiryksi-thesis-epistimonikoy-synergati


Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού. Θέση Εργοθεραπευτή
Πληροφορίες: http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEsrjP0JAlxBXdtvSoClrL8i7PTwEqwc3UtiDow6HlTE-JInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtb9LsUj3iK9FU6OLhPivkRycW7Y-XTvayfeYmhu0e-Ce


Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων προκειμένου να καλύψει μία (1)θέση εργοθεραπευτή-τριας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 βιογραφικό σημείωμα και αίτηση, στην Διευθύντρια κ.Βασιλική Μάστακα. Η σύμβαση εργασίας θα είναι πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες: 26510-83173(εσωτερ. 1), Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-15.30.Διεύθυνση: Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΉΣ με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ζητείται για άμεση συνεργασία με κέντρο θεραπειών στο Χαλάνδρι., αμοιβή 14€, συζητήσιμη.
Πληροφορίες: 6972/250091, 09:00-21:00


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για δύο μέρες την εβδομάδα σε κέντρο ειδικών θεραπειών στην Ελευσίνα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: 2105549397 6946082866


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια με εμπειρία σε παιδιά για κατ´ οίκον εργοθεραπεία σε παιδί 4 ετών στην περιοχή της Ηλιούπολης. Απαιτείται δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: 6976409018


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για κέντρο ιπποθεραπείας στην Εκάλη " ΙΠΠΟΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ" με δυνατότητα παράλληλης εκπαίδευσης.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Απο κέντρο ειδικών θεραπειών στη Λαμία ζητείται εργοθεραπευτής/τρια.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητειται εργοθεραπευτης-τρια σε κεντρο παιδιων στην κηφισια για τριημερη απασχοληση. Απαραιτητη προυποθεση γνωση αισθητηριακης ολοκληρωσης.
Πληροφορίες: 6945390096


προκηρυκτηκε μια θεση επικουρικου προσωπικου διαρκειας ενος ετους στο παραρτημα αποθεραπειας και αποκαταστασης παιδιων με αναπηρια κομοτηνης.
Πληροφορίες: ΣΤΟ SITE www.kkppamth.gr


Ζητείται Εργοθεραπευτής - τρια για πλήρη απασχόληση και ασφάλιση ΙΚΑ, στα θεραπευτήρια Εξέλιξη & Το Ευ Του Λόγου (www.ergologo.gr) , στα Γιαννιτσά και την Βέροια.
Πληροφορίες: Υπεύθυνος κέντρων Χατζηγεωργίου Κωνσταντίνος. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας 2382025255


Προκηρύσσεται θέση Εργοθεραπευτή στη Μονάδα "Σπύρος Δοξάδης" , Γοργίου 6, Μετς , με τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος 2. Εμπειρία σε παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες 3. Δέσμευση για 15 ώρες την εβδομάδα, κυρίως Τρίτη & Πέμπτη .
Πληροφορίες: Δεχόμαστε βιογραφικά έως το τέλος του Σεπτεμβρίου στο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με αιτιολογία : ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΡΙΑΣ


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για πενθήμερη οκτάωρη εργασία σε γραφείο λογοθεραπείας στην Τρίπολη. Ενδεχόμενη εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση θα συνεκτιμηθεί.
Πληροφορίες: Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710242894, 6946702119


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια με τουλάχιστον 3ετή εμπειρία και μπλοκ παροχής υπηρεσιών από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας & Ανάπτυξης Παιδιού «Λόγος & ‘Εργα», στη Διασταύρωση Ραφήνας (πλησίον στάσεων ΚΤΕΛ και Αστικό 314), για διήμερη απασχόληση.
Πληροφορίες: 2294304643 15:00 – 20:00 ή στο ‎‎694310900. Για αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται Εργοθεραπευτής για άμεση συνεργασία σε κέντρο Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης .
Πληροφορίες: 25ης Μαρτίου 28 56224 Εύοσμος 2310 771521 6978577100 Υπεύθυνη: Παπαδάτου Αναστασία


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ηλ.διευθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .Tηλ.επικοινωνίας 2610 462424


Κέντρο του πειραια ,ζητά εργο/τρια-τη,2 φορές την εβδομάδα με μπλοκάκι υπηρεσιώνη.
Πληροφορίες: Υπεύθυνη κα καρακατσανη βασιλικη ,τηλ επικοινωνιας:2104118876-6974190568 10-22.30 μμ.


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για άμεση συνεργασία σε κέντρο λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες: 2310387416, 6945956162


 

 

Αύγουστος 2017

Ζητείτε εργοθεραπευτης/υτρια για εργασια σε κεντρο στην περιοχη Αχαρναί (Θρακομακεδονες Πανοραμα).
Πληροφορίες: 2102449575 - 6972841080


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια εκπαιδευμένος στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση για συνεργασία με Κέντρο στη Γλυφάδα.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ειμαστε Κεντρο Ειδικων Θεραπειων στον Αγιο Στεφανο Αττικης κ ενδιαφερομαστε για συνεργασια με εργοθεραπευτη.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Κέντρο Θεραπειών στην Αρτέμιδα Αττικής ζητάει συνεργασία με εργοθεραπευτή-τρια για δυο ημέρες την εβδομάδα από 6 ώρες με αμοιβή 20ευρώ ανά ώρα. (μπλοκ παροχής δεν είναι απαραίτητο).
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Ιούλιος 2017

Ζητείτε εργοθεραπευτής/τρια στον παιδιατρικό τομέα στην Λαμία από 1 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για πενθήμερη, 8ωρη απασχόληση. Με ασφάλισης σε ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ (ότι επιλέξει ο ενδιαφερόμενος/η) και πολύ καλό μισθό. Θα παρέχεται εποπτεία στο/η συνάδελφο και δεν είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία, αρκεί να είναι υπεύθυνος/η και συνεργάσιμος/η.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 6974794053 (Μαρία Ζουμποπούλου).


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για δύο μέρες την εβδομάδα με μπλοκάκι στην Ελευσίνα.
Πληροφορίες: 6946082866-2105549397,cv: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ηλ.διευθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .Tηλ.επικοινωνίας 2610 462424


Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα (Ν.Π.Ι.Δ.) που φιλοξενεί και εκπαιδεύει άτομα με νοητική υστέρηση όλων των βαθμίδων ενδιαφέρεται να προσλάβει : 1. Νοσηλευτή (κάτοχο πτυχίου ΤΕΙ) 2. Λογοθεραπευτή 3. Εργοθεραπευτή 4. Γυμναστή
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να αποστείλουν το βιογραφικό τους έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Το Ίδρυμα "Θεοτόκος" στη Λεμεσό, Κύπρο, ζητά Εργοθεραπευτή/τρια συνεργάτη για απογευματινή απασχόληση με αγορά υπηρεσιών για το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», Απαραίτητα προσόντα: - Να είναι κάτοχος Πτυχίου Εργοθεραπείας αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού Ιδρύματος - Να είναι εγγεγραμμένος στον Παγκύπριο/ Σύλλογο Εργοθεραπευτών ή στον Σύλλογο Ελλήνων Εργοθεραπευτών - Άριστη γνώση της Ελληνικής και καλή της Αγγλικής γλώσσας - Ευχάριστη προσωπικότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα - Εκπαίδευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση και προηγούμενη πείρα με παιδιά θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα.
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παραδώσουν προσωπικά ή να στείλουν το Βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 4 Αυγούστου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα» στο τηλ.: 00357 25746828 (8.00-14.30)


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για εργασία σε κέντρο στην περιοχή των Αχαρνων.
Πληροφορίες: 6972841080 - 2102449575


Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Κέντρο στην Λάρνακα, Κύπρος ψάχνει Εργοθεραπευτή/τρια. Υπάρχουν περιστατικά που μπορεί να αναλάβει αμέσως σε ανακαινισμένο χώρο, με άλλους συνεργάτες! Το Κέντρο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διαφήμιση, αίθουσα και εξοπλισμό!
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Κέντρο Μαθησιακών Δυσκολίων στη Θεσσαλονίκη ζητάει συνεργασία με εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή που διαθέτει μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: Παρακαλώ πολύ όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητειται εργοθεραπευτης-τρια για αμεση συνεργασια με το «κεντρο ειδικων παιδιων – ο αγιος σπυριδων» στο ηρακλειο κρητης, μεσω συμβασης ειτε με δελτιο παροχης υπηρεσιων ειτε με ικα.
Πληροφορίες: τηλ: 2810 236987 & 6945 908721, αποστολη βιογραφικων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , πληροφοριες για το «κεντρο»: www.agiospiridon.gr


Το κεντρο λογοθεραπειας της αλεξοπουλου αικατερινης μεταφερεται απο το σεπτεμβρη στην περιοχη του αγ.στεφανου (πλησιον του σταθμου του τρενου) και ζητα συνεργασια με πτυχιουχο εργοθεραπευτη/τρια, πιθανοτατα για τρεις ημερες την εβδομαδα , καθως οι δυο ημερες ειναι ηδη καλυμμενες απο συναδελφο.
Πληροφορίες: 210 8004924 και κιν.6936533464


Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυίας που δραστηριοποιείται στην Κύπρο στουσ τομείς των παραιτρακών επαγγελμάτων, μεταξύ και αυτού της Εργοθεραπείας ζητά επειγώντος να προσλάβει Εργοθεραπευτή .Ελκυστικό πακέτο απολαβών με έτοιμο πελατολόγιο.
Πληροφορίες: Για πληροφορίες παρακαλώ αποτείνεσται στο τηλέφωνο 00357 99618994 Κωνσταντινος Χατζηθωμάς Διοικητικός Διευθυντής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτης γιά ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί 5 χρονων στο νηπιαγωγείο στην περιοχή του περιστέρι. Παρακαλω οσοι ενδοιαφερομενοι να αποστείλουν βιογραφικα,με πρόσφατη φωτογραφία και συστασεις.
Πληροφορίες: εμαιl: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καβάλα ζητά εργοθεραπευτη/τρια, ψυχολόγο και ειδικό παιδαγωγό για συνεργασία από Σεπτέμβριο.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.Μισθός με ΙΚΑ η πολύ καλη ωρομίσθια αμοιβή με ΔΠΥ.
Πληροφορίες: Πληροφορίες επικοινωνίας θα βρείτε στη σελίδα μας e-n-a.gr,τηλ: 2106848270, 6944459559


Το ΚΝΑΠ αναζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/τρια με γνώσεις S.I. και N.D.T για 2 ή 3 απογεύματα από Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες: Για πληροφορίες καλέστε στο 2104226683 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Θεραπευτικό κέντρο στη Κύπρο με έδρα τη Λάρνακα αναζητά παό τον Σεπτέμβρη εργοθεραπευτή/ρια. Όσοι επιθυμούννα ενταχθούν στην ομάδα μας να αποστείλουν τα βιογτραφικά τους.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,τηλέφωνο 0035799122149


 

 

Ιούνιος 2017

Ζητειται εργοθεραπευτης απο κεντρο λογου & ειδ.θεραπειων στον ασπροπυργο.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Προκηρύσσεται θέση για Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο ακόλουθο γνωστικό αντικείμενο: Εργοθεραπεία, στην Κύπρο.
Πληροφορίες: url:www.euc.ac.cy


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρία για κέντρο θεραπειών στην Αίγινα για 2 φορές/ βδομάδα. Παρέχονται τα εισιτήρια του πλοίου,ασφάλιση,σταθερός μισθός και μηνιαία εποπτεία από παιδοψυχίατρο.
Πληροφορίες: Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αναζητείται εργοθεραπευτής για συνεργασία από Σεπτέμβριο, δύο φορές την εβδομάδα.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Κέντρο φροντίδας, απασχόλησης και κατάρτισης ΑμεΑ, αναζητά κατάλληλο έμπειρο στέλεχος για τις ανάγκες διεύθυνσης και ανάπτυξης του κέντρου, στην περιοχή του Ν. Ημαθίας.
Πληροφορίες: url: anadeixi.gr


Αναζητούμε συνεργάτη Εργοθεραπευτή για το κέντρο μας Δύναμαι στην Παλλήνη και στο Κορωπί Αττικής.
Πληροφορίες: mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτρια-της,σε κεντρο του πειραια,Πασαλιμάνι.,για 2 φορές την εβδομάδα με έναρξη το Σεπτέμβριο. Απαραίτητο μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: Υπεύθυνη κα καρακατσανη βασιλικη ,τηλ επικοινωνίας 2104118876-6974190568 από 10-23.00μμ.


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες: Βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπεύτρια με πείρα για 2 φορές την εβδομάδα από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Ν.Σμύρνη.
Πληροφορίες: τηλ. 2109354437, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια για απασχόληση σε Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , 2310424532, 6947902396


Ζητείται συνεργάτης εργοθεραπευτής/τρια για μερική ή πλήρη απασχόληση πρωινή- απογευματινή από το Σεπτέμβριο , από το ψυχοδιαγνωστικό κέντρο «Εξέλιξη» στα Χανιά.
Πληροφορίες: Για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών τηλ 2821020370 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αναζητούμε εργοθεραπευτή/τρια στο ΛΟΓΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, στην Κόρινθο, για συνεργασία από το Σεπτέμβριο. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 

Μάιος 2017

Εταιρεία παροχής ειδικών θεραπειών στην Ανατολική Αττική (Σπάτα, Αρτέμιδα) ζητά εργοθεραπευτή για απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για μόνιμη συνεργασία με διεπιστημονική Θεραπευτική ομάδα που δραστηριοποιείται στο Νομό Λασιθίου, κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες: 6974115106


σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Σωματείου μας η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.
Πληροφορίες: www.dikaiomastizoi.gr


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες: Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ζητάω εργοθεραοευτρια 2 φορές τη εβδομάδα στο κέντρο του πειραια,με οαεε.
Πληροφορίες: Υπεύθυνη καρακατσανη βασιλικη ώρες επικοινωνθας: 2104118876,6974190568.


Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου", με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο, με ειδικότητα: 1. Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82131, καθημερινά 14:00-21:00 από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 19/5/2017. Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 14:00 - 21:00, στο τηλέφωνο 22710 20000. και στο https://kpechios.gr/el/ta-nea/44-prokyrikseis/265-ziteitai-ergotherapeftis-sti-xio


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ηλ.διευθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .Tηλ.επικοινωνίας 2610 462424


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες: www.e-n-a.gr/


 

 

Απρίλιος 2017

Το Θεραπευτικό Κέντρο ΕΡΓΟΔΡΑΣΗ στην Λευκωσία το οποίο ασχολείται με παιδιά και ενήλικες, ζητεί πτυχιούχο Εργοθεραπευτή/τρία για άμεση εργοδότηση.
Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fax:0035722264561. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 0035722264560


Αναζητώ εργοθεραπευτή για κέντρο ειδικών θερσπειών στην Πάτρα.
Πληροφορίες: 6978658577