Τα πλήρη στοιχεία των αγγελιών εμφανίζονται μόνο σε μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών

Εγγραφείτε ως μέλος κάνοντας κλικ εδώ.

 

Μάιος 2017

Εταιρεία παροχής ειδικών θεραπειών στην Ανατολική Αττική (Σπάτα, Αρτέμιδα) ζητά εργοθεραπευτή για απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για μόνιμη συνεργασία με διεπιστημονική Θεραπευτική ομάδα που δραστηριοποιείται στο Νομό Λασιθίου, κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Σωματείου μας η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες:


ζητάω εργοθεραοευτρια 2 φορές τη εβδομάδα στο κέντρο του πειραια,με οαεε.
Πληροφορίες:


Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου", με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο, με ειδικότητα: 1. Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


 

 

Απρίλιος 2017

Το Θεραπευτικό Κέντρο ΕΡΓΟΔΡΑΣΗ στην Λευκωσία το οποίο ασχολείται με παιδιά και ενήλικες, ζητεί πτυχιούχο Εργοθεραπευτή/τρία για άμεση εργοδότηση.
Πληροφορίες:


Αναζητώ εργοθεραπευτή για κέντρο ειδικών θερσπειών στην Πάτρα.
Πληροφορίες:


 

 

Μάρτιος 2017

Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια, για συστέγαση σε κέντρο θεραπειών στην Αγ. Παρασκευή.
Πληροφορίες:


Τα επιστημονικά κέντρα "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" με παραρτήματα στην Αθήνα, Πετράλωνα, Άλιμο και παραλία Κορωπίου/Λαγονήσι, ζητούν εργοθεραπεύτρια πτυχιούχο ΑΤΕΙ. Προσφέρουμε μισθό, πλήρη ασφάλιση, συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας και άριστο περιβάλλον εργασίας.
Πληροφορίες:


Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κέντρο Αποκατάστασης Α.Ε. η οποία εδρεύει στη Καλαμάτα Μεσσηνίας , στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της, ζητεί για άμεση συνεργασία στελέχη για το τμήμα ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Απαιτούμενα προσόντα: Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι. Εργοθεραπείας, Καλή γνώση Αγγλικών, Ευχέρεια στην επικοινωνία και διάθεση για εργασία σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί. Η εταιρεία προσφέρει: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών & πλήρη ασφάλιση, Άριστο περιβάλλον εργασίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο τμήμα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να αποστείλουν τα Βιογραφικά τους Σημειώματα μαζί με μια φωτογραφία.
Πληροφορίες:


Ζητείται ειδικός/η παιδαγωγός στη Λευκωσία για την πλήρωση μίας μόνιμης θέσης σε κέντρο στήριξης ατόμων με ιδιαιτερότητες.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/εργοθεραπεύτρια απο την Ψυχιατρική κλινική <> για πενθήμερη απασχόληση στην περιοχή της Βέροιας.
Πληροφορίες:


 

 

Φεβρουάριος 2017

Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια, για πρωινή εργασία στο Κέντρο Διημ. και Ημερήσιας Φροντίδας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ "SOS" , στις Αχαρνές.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης απο σωματειο γονεων ατομωμ με αναπηρια στον αλιμο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/εργοθεραπεύτρια με εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους και με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για απασχόληση σε διεπιστημονική ομάδα στην περιοχή Χαλανδρίου, κοντά σε σταθμό μετρό.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΈΣ για πενθήμερη πλήρη απασχόληση με ασφάλιση στον ΕΦΚΑ ή εναλλακτικά με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ζητούνται από Όμιλο Κέντρων Ειδικής Αγωγής . Θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Εργοθεραπείας από ΤΕΙ και εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στην αξιολόγηση και αποκατάσταση δυσκολιών σε παιδιά. Παρέχεται άριστο περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές και προοπτικές εξέλιξης.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτρια για συνεργασια για κεντρο στην περιοχη αχαρνων.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/Εργοθεραπεύτρια να απασχοληθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για λίγες ώρες το μήνα σε Κ.Α.Π.Η. Στο Αιγάλεω.
Πληροφορίες:


 

 

Ιανουάριος 2017

Ζητείται Εργοθεραπευτής/Εργοθεραπεύτρια για πρόσληψη μερικής απασχόλησης σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Κυψέλη.
Πληροφορίες:


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού ΣΟΧ 1/2017 (ΑΔΑ:63ΜΙΟΞ86-ΔΛ9) η οποία περιλαμβάνει και την πρόσληψη ενός ΤΕ Εργοθεραπευτή για τη δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Πληροφορίες:


ΖΗΤΕΙΤΑΙ Εργοθεραπευτής/ρια. Έντιμος, συνεπής, με συγκροτημένη προσωπικότητα και αγάπη για τα παιδιά. Αξιοπρεπές, δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Πληροφορίες:


Εργοθεραπευτές/τριες ζητούνται για τα ΚΔΗΦΑμεΑ "Δικαίωμα στη Ζωή" στα Άνω Καλέσσα και στο Θραψανό, στο Ηράκλειο Κρήτης, για πρωινό ή απογευματινό ή σπαστό ωράριο πλήρους ή μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης, μισθωτοί ή με σύμβαση έργου.
Πληροφορίες:


Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητα:
1. Εργοθεραπευτής, με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (μερικής απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου).
Πληροφορίες:


Ζητείται πτυχιούχος εργοθεραπευτής-τρία για άμεση συνεργασία στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Πληροφορίες:


Ζητείτε εργοθεραπευτής στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Πληροφορίες:


Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» προκηρύσσει θέση «Εργοθεραπευτή / τριας» για απασχόληση στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ: Πτυχίο Σχολής Εργοθεραπείας ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο ως ισότιμο τίτλο του εξωτερικού, Ειδίκευση στην «αισθητηριακή ολοκλήρωση», Εμπειρία σε παιδιά με διαταραχές όρασης ή με πολλαπλές αναπηρίες, Προϋπηρεσία σε χώρους με πολλαπλές αναπηρίες, Συστάσεις.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ: Γνώση ξένων γλωσσών (κατά προτίμηση αγγλικά ή γερμανικά), Γνώση Η/Υ.
Πληροφορίες:


 

 

Δεκέμβριος 2016

Ζητειται εργοθεραπευτρια για παραλληλη στηριξη σε ιδ.παιδικο σταθμο στο ιλιον για πρωϊνη απασχοληση.
Πληροφορίες:


Μεγάλη Εταιρεία Ιατρικής Αποκατάστασης ζητά εργοθεραπευτές. Απαραίτητα προσόντα: Ανωτάτη Εκπαίδευση, Εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, Γνώση αξιολόγησης περιστατικών, Διάγνωση περιστατικών, Συνεργασία με άλλες ειδικότητες, Καλή γνώση Αγγλικών, Καλή χρήση προγραμμάτων υπολογιστή
Επιθυμητά Προσόντα: Μεταπτυχιακές Σπουδές, Εμπειρία στην ιατρική αποκατάσταση/αποθεραπεία, Γνώση FIM.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης στο κεντρο ημερας ανοιχτη αγκαλια στο κορωπι πενθημερη οχταωρη απασχοληση δευτερα εως παρασκευη 8-16.
Πληροφορίες:


Ο Σύνδεσμος Στήριξης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες επαρχίας Λάρνακας (ΚΥΠΡΟΣ) ζητά εργοθεραπευτή /ρια για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Εργοθεραπείας Μετεκπαίδευση στην Νευροεξελικτική Αγωγή Μέθοδος BOBATH NDT και Μέθοδος αισθητηριακής ολοκλήρωσης SI θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα.
Πληροφορίες:


 

 

Νοέμβριος 2016

Ζητείται άμεσα Εργοθεραπευτής/τρια για την αμκε Πρωτοβουλια (ΚΕΑΤ), για μεσημεριανές ώρες απο Δευτέρα έως Παρασκευή.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/τρια για μερικες ωρες απο το κεντρο λογοθεραπείας (Λόγο-Center) στους Αμπελοκηπους- Πλατεία Επταλοφου.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ , ζητεί συνεργασία με Εργοθεραπευτή/τρια, για την στελέχωση του τμήματος αποκατάστασης του Κέντρου στην Καρδίτσα.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για απασχόληση σε κέντρο λογοθεραπείας στα σεπόλια. Απαραίτητο δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Κέντρο στα Νότια Προάστια αναζητεί άμεση συνεργασία με Εργοθεραπευτή/τρια εξειδικευμένο στην Εγκεφαλική Παράλυση και εκπαίδευση στην Bobath NDT.
Πληροφορίες:


Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, Ν.Π.Ι.Δ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για απασχόληση ως Εργοθεραπευτή/τρια στο Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ (Τμήμα ΙΙ- Παιδιά ηλικίας 2-10 ετών)
Θα εκτιμηθεί η γνώση και εμπειρία στον αυτισμό. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών αναγνωρίζονται μόνον εφόσον είναι συναφή με το αντικείμενο απασχόλησης, με ελάχιστη διάρκεια σπουδών ένα χρόνο.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά 1. Απλή αίτηση με επικολλημένη φωτογραφία. 2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αποδεικτικού σπουδών 3. Άδεια Ασκήσεως επαγγέλματος 4. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο (εφόσον υπάρχουν) από αποδεικτικά εμπειρίας από εργασία ή συστατικές επιστολές 5. Επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για μερική απασχόληση σε κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά στους Αγίους Αναργύρους. Δυνατότητα εκπαίδευσης και εποπτείας.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/εργοθεραπευτρια για συνεργασια κεντρο αυτισμου αχτιδα.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ζητείται από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Καλλιθέα για ατομικές συνεδρίες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Τρίτη και Πέμπτη, ωράριο 14. 00 - 21. 00 , ασφάλιση ΙΚΑ. Παρέχεται άριστο περιβάλλον εργασίας σε διεπιστημονική ομάδα και επιστημονική καθοδήγηση - εποπτεία.
Πληροφορίες:


 

 

Οκτώβριος 2016

Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ) προκειμένου να καλύψει ανάγκες σε θεραπευτικό προσωπικό καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου μίας (1) θέσης Εργοθεραπευτή.
Προσόντα: Δίπλωμα από Ελληνικό ή ξένο Πανεπιστήμιο (αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ ) ή ΤΕΙ. Προηγούμενη εμπειρία με παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού αποτελεί προσόν. Άπταιστος γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
Απαιτούνται: Βιογραφικό σημείωμα. Τίτλοι σπουδών (και το απολυτήριο Λυκείου). Τουλάχιστον δύο (2) ονόματα και διευθύνσεις ατόμων με τα οποία υπήρχε επαγγελματική σχέση από τους οποίους θα ζητηθούν από την ΕΨΥΠΕΑ συστατικές επιστολές για την/τον υποψήφιο.
Πληροφορίες:


Κεντρο αποκαταστασης, φυσιοθεραπειας και εργοθεραπειας ( κυπρος) ζητα αμεση προσληψη πτυχιουχων εργοθεραπευτων για μονιμη εργασια. Προσφερονται 1000 ευρω μηνιαιως και τοπος διαμονης.
Πληροφορίες:


Το ΛΟΓΟΔΙΚΤΥΟ αναζητά Εργοθεραπευτή. Ευελιξία σε ώρες-ημέρες. Παρέχεται δυνατότητα εκπαίδευσης σε άτομα με μικρή εμπειρία. Πολύ καλές απολαβές, κορυφαίο κύρος.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/τρια για λιγες ωρες απο κεντρο λογου και μαθησης στο κερατσινι.
Πληροφορίες:


Το ιεκ καρδιτσας ζητα αμεσα εργοθεραπευτη για διδακτικο εργο στην ειδικοτητα "βοηθος εργοθεραπειας" (γ' εξαμηνο). Οι ωρες ειναι 15/εβδομαδα και το ωραριο απο τις 2:οομμ εως 6:00μμ.
Πληροφορίες:


Ενδιαφέρομαι για συστέγαση και συνεργασία με ειδικό, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών σε κέντρο Λογοθεραπείας στη Βάρη.
Πληροφορίες:


Γραφείο Λογοθεραπείας στην Πάτρα αναζητά εργοθεραπευτή για συζήτηση πιθανής συνεργασίας.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ -τρια ζητείται για συνεργασία με Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Υπηρεσιών στον Πειραιά .
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης απο κεντρο θεραπειων στην κορινθο. Μισθος και ωραριο συζητησιμα και μεταφορικα πληρωμενα.
Πληροφορίες:


Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (Κιλκίς) αναζητά εργοθεραπευτή για καθημερινή 6ώρη απασχόληση - με ΙΚΑ – σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ. Η σύμβαση θα συναφθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, το οποίο έχει τριετή διάρκεια .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για νεοσύστατο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο στη Νέα Μάκρη. Αμοιβή ικανοποιητικότατη.
Πληροφορίες:


Ζητούμε άμεση συνεργασία με έμπειρο/η Εργοθεραπευτή/τρια, για 2 ημέρες την εβδομάδα σε απογευματινή βάση .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για απογευματινή απασχόληση κάθε Παρασκευή σε κέντρο θεραπειών στην Αγία Παρασκευή .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής- τρια για συνεργασία σε κέντρο με παιδιά στο N.Ηράκλειο.
Πληροφορίες:


λογοπεδικός στην περιοχή της Βάρης, ενδιαφερεται για συνεργασία με έναν εργοθεραπευτή.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτρια/ εργοθεραπευτης για 2 ημερες την εβδομαδα ( Τριτη και Πεμπτη απογευματα) σε κεντρο ειδικων θεραπειων στον Υμηττο, ορια με Ηλιουπολη.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής για πρωινή πλήρη απασχόληση από Κέντρο Ειδικών Ατόμων.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής για διήμερη απασχόληση (Τετάρτη- Σάββατο) σε κέντρο ειδικών θεραπείών στους Αγίους Αναργύρους.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής -ρια για ολιγόωρη απασχόληση, μία ημέρα την εβδομάδα, σε Κέντρο θεραπειών στα Άνω Πατήσια. Προϋπηρεσία επιθυμητή.
Πληροφορίες:


 

 

Σεπτέμβριος 2016

Ζητούνται Εργοθεραπευτές για μερική ή πλήρη απασχόληση σε κέντρα που ασχολούνται με αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων στις πόλεις της Έδεσσας ,των Γιαννιτσών , της Βέροιας και της Σκύδρας.
Πληροφορίες:


Ζητείται άντρας εργοθεραπευτής για πρωινή απασχόληση για 2 ημέρες την εβδομάδα (συγκεκριμένες ώρες), για παιδί με αυτισμό που φιλοξενείται στον Ξενώνα "Αγγέλια", στη Ν. Μάκρη.
Πληροφορίες:


κεντρο ειδικων θεραπειών στην Κορινθο αναζητεί για μόνιμη συνεργασία εργοθεραπευτη/τρια με εμπειρία στις ΔΑΔ και γνώσεις και εμπειρία αισθητηριακης ολοκλήρωσης.
Πληροφορίες:


Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) προκηρύσσει μία (1) θέση συνεργάτη εργοθεραπευτή/-τριας για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-ια από σωματείο γονέων ατόμων με αναπηρίες στον Άλιμο.
Πληροφορίες:


Κεντρο Φυσιοθεραπειας και Εργοθεραπειας στη Κυπρο, ψαχνω για να εργοδοτησει Εργοθεραπευτες. ο μισθος θα ειναι 1000 ευρω και με πληρωμη του ενοικιου του διαμερισματος τους.
Πληροφορίες:


Ζητείται για συνεργασία εργοθεραπευτρια/ης για κέντρο ειδικών θεραπειών στο Άργος.
Πληροφορίες:


Το θεραπευτήριο Συν-Εργασία αναζητεί εργοθεραπευτές για μερική ή πλήρης αποσχόληση στην Κατερίνη αλλά και στη Θεσσαλονική. Προτίμηση θα δοθεί σε θεραπευτές με εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, αλλά δεν είναι απαραίτητη αυτή η συνθήκη.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής,-τρια σε κέντρο λογοθεραπείας στην Κασσανδρεια Χαλκιδικής. Έξοδα μεταφοράς πληρωμένα. Καλές αποδοχές.
Πληροφορίες:


Ζητείται παιδιατρικός/ή εργοθεραπευτής/τρια με γνώσεις αισθητηριακής ολοκλήρωσης, εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΔ και ΔΕΠΥ και διάθεση να συνεργαστεί με διεπιστημονική ομάδα ειδικών παιδαγωγών, λογοθεραπευτών και ψυχολόγων στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες:


ΖΗΤΕΙΤΑΙ εργοθεραπευτής/τρια, για απογευματινή εργασία σε πολυδύναμο σύγχρονο κέντρο ειδικής αγωγής στο Μαρούσι.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/εργοθεραπεύτρια με ειδίκευση και εμπειρία στα παιδιά για συνεργασία με κέντρο στα Μέγαρα.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτής/εργοθεραπευτρια δυο ημερες την εβδομαδα (Τριτη-Πεμπτη) σε κεντρο ειδικων θεραπειων στον Υμηττο (ορια με Ηλιουπολη).
Πληροφορίες:


Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος ζητά να προσλάβει 1 εργοθεραπευτή/τρια, πτυχιούχο ΤΕΙ, με μερική ή πλήρη απασχόληση και σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπεύτρια για κέντρο στην περιοχή Καλύβια.
Πληροφορίες:


Ζητήται εργοθεραπευτής-ια σε σωματείο γονέων ατόμων με αναπηρίες στον Άλιμο με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης για μια εως δυο φορες την εβδομαδα για κεντρο λογοθεραπειας στο μαρουσι .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια σε κέντρο στην Νίκαια Αττικής , σε διεπιστημονική ομάδα.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης,-τρια στην Κασσανδρεια Χαλκιδικης. Εξοδα μεταφορας πληρωμενα. Καλες αποδοχες.
Πληροφορίες:


Εργοθεραπευτές/τριες ζητούνται για τα ΚΔΗΦΑμεΑ "Δικαίωμα στη Ζωή" στα Άνω Καλέσσα και στο Θραψανό, στο Ηράκλειο Κρήτης, για πρωινό ή απογευματινό ή σπαστό ωράριο πλήρους ή μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης, μισθωτοί ή με σύμβαση έργου.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης απο το κεντρο ειδικων θεραπειων "το α & το ω " στην κατω αχαια.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια, για συνεργασία με κέντρο θεραπειών στα βόρεια προάστια.
Πληροφορίες:


 

 

Αύγουστος 2016

Προκηρυξη για την προσληψη Ωρομισθιου εκπαιδευτικού και ει∆ικου εκπαι∆ευτικου επιστημονικου προσωπικού στη σχολη επαγγελματικης καταρτισης αμεα Αθηνών, για το σχολικο ετος 2016-2017.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/τρια για κεντρο ειδ. θεραπειων στην Κω.Πολυ καλη οικονομικη προταση.
Πληροφορίες:


Ζητειται Εργοθεραπευτης-τρια απο Κεντρο Ειδικων Θεραπειων στο Παγκρατι για αμεση συνεργασια 2 φορες/εβδομαδα με μπλοκακι παροχης υπηρεσιων.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτρια με πειρα απο κεντρο λογοθεραπειας στη νεα σμυρνη για 2 φορες την εβδομαδα. Συνεργασια απο σεπτεμβριο.
Πληροφορίες:


 

 

Ιούλιος 2016

O Σύλλογος Γονέων Φίλων Α.με.Α. Σαλαμίνας αναζητά συνεργάτη για την κάλυψη της θέσης Εργοθεραπευτή-ρια.
Πληροφορίες:


ζητείται Εργοθεραπεύτρια για άμεση συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Παρέχονται πρόσληψη, πάγιος μισθός και ασφάλιση.
Πληροφορίες:


Κέντρο μελέτης στη Νέα Φιλαδέλφεια ενδιαφέρεται για συνεργασία με έμπειρο εργοθεραπευτή/ια.
Πληροφορίες:


Παράλληλη στήριξη για το νηπιαγωγείο στην περιοχή της Δροσιάς για 4-5 ώρες σε παιδάκι 5,5 ετών με χαρακτηριστικά ΔΑΔ . η γνώση της μεθόδου TEACCH επιθυμητή.
Πληροφορίες:


Ζητώ εργοθεραπευτρια_η στο κέντρο του πειραια 2 φορές τη εβδομάδα με δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητούνται εργοθεραπευτές -εργοθεραπεύτριες απο κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας Α.Μ.Ε.Α (Η ΕΛΠΙΔΑ)στην Παραβόλα Αγρινίου Αιτωλ/νιας.
Πληροφορίες:


Κέντρο στον Πειραιά, ζητεί συνεργασία με Εργοθεραπευτή/τρια για απογευματινή απασχόληση, 2-3 απογεύματα για τη νέα σεζόν 2016-2017, που να πληροί τα παρακάτω:
- εμπειρία τουλάχιστο 4 έτη,
- πλήρη εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (S.I.),
- εμπειρία στον Αυτισμό και την Εγκεφαλική Παράλυση
Απαιτούνται συστάσεις.Όσοι εκ των συναδέλφων ενδιαφέρεστε παρακαλώ καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού για συνέντευξη.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/τρια στην Άρτα.
Πληροφορίες:


κέντρο λογοθεραπείας στο Χαιδάρι ζητά μια εργοθεραπεύτρια-τη.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρία από κέντρο παιδιού, περιοχή Κόρινθος, κάλυψη μεταφορικών, για συνεργασία από Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης/ τρια για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας στην Καλλιθέα. Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία.
Πληροφορίες:


Ζητώ εργοθεραπευτρια_η στο κέντρο του πειραια 2 φορές τη εβδομάδα με δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης/εργοθεραπεύτρια για κέντρο ειδικών θεραπειών στον Υμηττο με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών για 2 ημέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης για κεντρο ειδικων θεραπειων στην μεταμορφωση αττικης.
Πληροφορίες:


Κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αθήνα ζητά Εργοθεραλευτή/-τρια για συνεργασία απο Σεπτέμβρη,2 ή 3 απογεύματα. Απαραίτητα δελτλιο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Εργοθεραπευτης ζητειται απο συγχρονο κεντρο στο Χαλανδρι με δυνατοτητα παροχης εποπτεια.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης/τρια σε κεντρο ειδικων θεραπειων στο λουτρακι κορινθιας , γνωστης s.i. για απασχοληση δυο ημερες την εβδομαδα με μπλοκ παροχης υπηρεσιων η ικα.
Πληροφορίες:


Το κεντρο ψυχοθεραπειας & ειδικων θεραπειων "επαφη ψυχης" αναζητα εργοθεραπευτη/τρια για συνεργασια.
Πληροφορίες:


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στην Νεάπολη Κρήτης, το οποίο χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό. Στο πλαίσιο λειτουργίας του, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκηρύσσει μία (1) θέση Εργοθεραπευτή με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου μερικής απασχόληση.
Πληροφορίες: