Τα πλήρη στοιχεία των αγγελιών εμφανίζονται μόνο σε μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών

Εγγραφείτε ως μέλος κάνοντας κλικ εδώ.

 

Ιούλιος 2017

Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Κέντρο στην Λάρνακα, Κύπρος ψάχνει Εργοθεραπευτή/τρια. Υπάρχουν περιστατικά που μπορεί να αναλάβει αμέσως σε ανακαινισμένο χώρο, με άλλους συνεργάτες! Το Κέντρο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διαφήμιση, αίθουσα και εξοπλισμό!
Πληροφορίες:


Κέντρο Μαθησιακών Δυσκολίων στη Θεσσαλονίκη ζητάει συνεργασία με εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή που διαθέτει μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης-τρια για αμεση συνεργασια με το «κεντρο ειδικων παιδιων – ο αγιος σπυριδων» στο ηρακλειο κρητης, μεσω συμβασης ειτε με δελτιο παροχης υπηρεσιων ειτε με ικα.
Πληροφορίες:


Το κεντρο λογοθεραπειας της αλεξοπουλου αικατερινης μεταφερεται απο το σεπτεμβρη στην περιοχη του αγ.στεφανου (πλησιον του σταθμου του τρενου) και ζητα συνεργασια με πτυχιουχο εργοθεραπευτη/τρια, πιθανοτατα για τρεις ημερες την εβδομαδα , καθως οι δυο ημερες ειναι ηδη καλυμμενες απο συναδελφο.
Πληροφορίες:


Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυίας που δραστηριοποιείται στην Κύπρο στουσ τομείς των παραιτρακών επαγγελμάτων, μεταξύ και αυτού της Εργοθεραπείας ζητά επειγώντος να προσλάβει Εργοθεραπευτή .Ελκυστικό πακέτο απολαβών με έτοιμο πελατολόγιο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης γιά ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί 5 χρονων στο νηπιαγωγείο στην περιοχή του περιστέρι. Παρακαλω οσοι ενδοιαφερομενοι να αποστείλουν βιογραφικα,με πρόσφατη φωτογραφία και συστασεις.
Πληροφορίες:


Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καβάλα ζητά εργοθεραπευτη/τρια, ψυχολόγο και ειδικό παιδαγωγό για συνεργασία από Σεπτέμβριο.
Πληροφορίες:


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.Μισθός με ΙΚΑ η πολύ καλη ωρομίσθια αμοιβή με ΔΠΥ.
Πληροφορίες:


Το ΚΝΑΠ αναζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/τρια με γνώσεις S.I. και N.D.T για 2 ή 3 απογεύματα από Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


Θεραπευτικό κέντρο στη Κύπρο με έδρα τη Λάρνακα αναζητά παό τον Σεπτέμβρη εργοθεραπευτή/ρια. Όσοι επιθυμούννα ενταχθούν στην ομάδα μας να αποστείλουν τα βιογτραφικά τους.
Πληροφορίες:


 

 

Ιούνιος 2017

Ζητειται εργοθεραπευτης απο κεντρο λογου & ειδ.θεραπειων στον ασπροπυργο.
Πληροφορίες:


Προκηρύσσεται θέση για Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο ακόλουθο γνωστικό αντικείμενο: Εργοθεραπεία, στην Κύπρο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρία για κέντρο θεραπειών στην Αίγινα για 2 φορές/ βδομάδα. Παρέχονται τα εισιτήρια του πλοίου,ασφάλιση,σταθερός μισθός και μηνιαία εποπτεία από παιδοψυχίατρο.
Πληροφορίες:


Αναζητείται εργοθεραπευτής για συνεργασία από Σεπτέμβριο, δύο φορές την εβδομάδα.
Πληροφορίες:


Κέντρο φροντίδας, απασχόλησης και κατάρτισης ΑμεΑ, αναζητά κατάλληλο έμπειρο στέλεχος για τις ανάγκες διεύθυνσης και ανάπτυξης του κέντρου, στην περιοχή του Ν. Ημαθίας.
Πληροφορίες:


Αναζητούμε συνεργάτη Εργοθεραπευτή για το κέντρο μας Δύναμαι στην Παλλήνη και στο Κορωπί Αττικής.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτρια-της,σε κεντρο του πειραια,Πασαλιμάνι.,για 2 φορές την εβδομάδα με έναρξη το Σεπτέμβριο. Απαραίτητο μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπεύτρια με πείρα για 2 φορές την εβδομάδα από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Ν.Σμύρνη.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια για απασχόληση σε Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητείται συνεργάτης εργοθεραπευτής/τρια για μερική ή πλήρη απασχόληση πρωινή- απογευματινή από το Σεπτέμβριο , από το ψυχοδιαγνωστικό κέντρο «Εξέλιξη» στα Χανιά.
Πληροφορίες:


Αναζητούμε εργοθεραπευτή/τρια στο ΛΟΓΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, στην Κόρινθο, για συνεργασία από το Σεπτέμβριο. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας.
Πληροφορίες:


 

 

Μάιος 2017

Εταιρεία παροχής ειδικών θεραπειών στην Ανατολική Αττική (Σπάτα, Αρτέμιδα) ζητά εργοθεραπευτή για απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για μόνιμη συνεργασία με διεπιστημονική Θεραπευτική ομάδα που δραστηριοποιείται στο Νομό Λασιθίου, κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Σωματείου μας η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες:


ζητάω εργοθεραοευτρια 2 φορές τη εβδομάδα στο κέντρο του πειραια,με οαεε.
Πληροφορίες:


Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου", με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο, με ειδικότητα: 1. Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


 

 

Απρίλιος 2017

Το Θεραπευτικό Κέντρο ΕΡΓΟΔΡΑΣΗ στην Λευκωσία το οποίο ασχολείται με παιδιά και ενήλικες, ζητεί πτυχιούχο Εργοθεραπευτή/τρία για άμεση εργοδότηση.
Πληροφορίες:


Αναζητώ εργοθεραπευτή για κέντρο ειδικών θερσπειών στην Πάτρα.
Πληροφορίες:


 

 

Μάρτιος 2017

Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια, για συστέγαση σε κέντρο θεραπειών στην Αγ. Παρασκευή.
Πληροφορίες:


Τα επιστημονικά κέντρα "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" με παραρτήματα στην Αθήνα, Πετράλωνα, Άλιμο και παραλία Κορωπίου/Λαγονήσι, ζητούν εργοθεραπεύτρια πτυχιούχο ΑΤΕΙ. Προσφέρουμε μισθό, πλήρη ασφάλιση, συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας και άριστο περιβάλλον εργασίας.
Πληροφορίες:


Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κέντρο Αποκατάστασης Α.Ε. η οποία εδρεύει στη Καλαμάτα Μεσσηνίας , στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της, ζητεί για άμεση συνεργασία στελέχη για το τμήμα ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Απαιτούμενα προσόντα: Απόφοιτοι Α.Τ.Ε.Ι. Εργοθεραπείας, Καλή γνώση Αγγλικών, Ευχέρεια στην επικοινωνία και διάθεση για εργασία σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί. Η εταιρεία προσφέρει: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών & πλήρη ασφάλιση, Άριστο περιβάλλον εργασίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο τμήμα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να αποστείλουν τα Βιογραφικά τους Σημειώματα μαζί με μια φωτογραφία.
Πληροφορίες:


Ζητείται ειδικός/η παιδαγωγός στη Λευκωσία για την πλήρωση μίας μόνιμης θέσης σε κέντρο στήριξης ατόμων με ιδιαιτερότητες.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/εργοθεραπεύτρια απο την Ψυχιατρική κλινική <> για πενθήμερη απασχόληση στην περιοχή της Βέροιας.
Πληροφορίες:


 

 

Φεβρουάριος 2017

Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια, για πρωινή εργασία στο Κέντρο Διημ. και Ημερήσιας Φροντίδας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ "SOS" , στις Αχαρνές.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης απο σωματειο γονεων ατομωμ με αναπηρια στον αλιμο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/εργοθεραπεύτρια με εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους και με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για απασχόληση σε διεπιστημονική ομάδα στην περιοχή Χαλανδρίου, κοντά σε σταθμό μετρό.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΈΣ για πενθήμερη πλήρη απασχόληση με ασφάλιση στον ΕΦΚΑ ή εναλλακτικά με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ζητούνται από Όμιλο Κέντρων Ειδικής Αγωγής . Θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Εργοθεραπείας από ΤΕΙ και εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους στην αξιολόγηση και αποκατάσταση δυσκολιών σε παιδιά. Παρέχεται άριστο περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές και προοπτικές εξέλιξης.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτρια για συνεργασια για κεντρο στην περιοχη αχαρνων.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/Εργοθεραπεύτρια να απασχοληθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για λίγες ώρες το μήνα σε Κ.Α.Π.Η. Στο Αιγάλεω.
Πληροφορίες:


 

 

Ιανουάριος 2017

Ζητείται Εργοθεραπευτής/Εργοθεραπεύτρια για πρόσληψη μερικής απασχόλησης σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Κυψέλη.
Πληροφορίες:


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού ΣΟΧ 1/2017 (ΑΔΑ:63ΜΙΟΞ86-ΔΛ9) η οποία περιλαμβάνει και την πρόσληψη ενός ΤΕ Εργοθεραπευτή για τη δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Πληροφορίες:


ΖΗΤΕΙΤΑΙ Εργοθεραπευτής/ρια. Έντιμος, συνεπής, με συγκροτημένη προσωπικότητα και αγάπη για τα παιδιά. Αξιοπρεπές, δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Πληροφορίες:


Εργοθεραπευτές/τριες ζητούνται για τα ΚΔΗΦΑμεΑ "Δικαίωμα στη Ζωή" στα Άνω Καλέσσα και στο Θραψανό, στο Ηράκλειο Κρήτης, για πρωινό ή απογευματινό ή σπαστό ωράριο πλήρους ή μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης, μισθωτοί ή με σύμβαση έργου.
Πληροφορίες:


Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητα:
1. Εργοθεραπευτής, με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (μερικής απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου).
Πληροφορίες:


Ζητείται πτυχιούχος εργοθεραπευτής-τρία για άμεση συνεργασία στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Πληροφορίες:


Ζητείτε εργοθεραπευτής στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Πληροφορίες:


Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» προκηρύσσει θέση «Εργοθεραπευτή / τριας» για απασχόληση στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ: Πτυχίο Σχολής Εργοθεραπείας ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο ως ισότιμο τίτλο του εξωτερικού, Ειδίκευση στην «αισθητηριακή ολοκλήρωση», Εμπειρία σε παιδιά με διαταραχές όρασης ή με πολλαπλές αναπηρίες, Προϋπηρεσία σε χώρους με πολλαπλές αναπηρίες, Συστάσεις.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ: Γνώση ξένων γλωσσών (κατά προτίμηση αγγλικά ή γερμανικά), Γνώση Η/Υ.
Πληροφορίες: