Τα πλήρη στοιχεία των αγγελιών εμφανίζονται μόνο σε μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών

Εγγραφείτε ως μέλος κάνοντας κλικ εδώ.

 

Ιούνιος 2018

Ζητείται Ε/θτης για συστέγαση με Ψυχολόγο και Λογοθεραπευτή σε κέντρο ειδικών θεραπειών με 10ετή λειτουργία στην Αγ. Παρασκευή, (έναντι σταθμού μετρό Δουκ. Πλακεντίας).
Πληροφορίες:


Μάιος 2018

Ζητώ εργοθεραπευτρια 2 φορές την εβδομάδα σε κεντρο του πειραια ,για συνεργασία τον Σεπτέμβρη ,με μπλοκάκι.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια με πτυχίο Τ.Ε.Ι. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Θα εκτιμηθεί υπάρχουσα προϋπηρεσία. Απαραίτητη προϋπόθεση κάτοχος μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Για προσληψη δυο (2) εργοθεραπευτων (αθηνα - χιος).
Πληροφορίες:


Απρίλιος 2018

Το κέντρο ειδικών θεραπειών ΔΙΑΛΟΓΟΣ στο Κιάτο Κορινθίας ζητεί ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΤΡΙΑ για συνεργασία! Θα προτιμηθούν γνώστες παιδιατρικής εργοθεραπείας και της μεθόδου αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Η θέση εργασίας αφορά απασχόληση για 2 μέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης-εργοθεραπευτρια για συνεργασια στο κεντρο λογοθεραπειας "ομιλια" στις σερρες.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτης-τρια για πλήρη ή μερική απασχόληση στην Καβάλα στο θεραπευτήριο ΣΤΗΡΙΞΙΣ.
Πληροφορίες:


 

 

Μάρτιος 2018

Ζητείται εργοθεραπευτής για εργασία σε Κέντρο Αποκατάστασης ενηλίκων.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής / εργοθεραπεύτρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Κέρκυρα. Παρέχεται ασφάλιση στο ΙΚΑ καθώς και διαμονή.
Πληροφορίες:


 

 

Φεβρουάριος 2018

Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια για πρόσληψη στο Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (6ο χλμ Λάρισας-Τυρνάβου). Βασικά προσόντα: Απόφοιτος/η ΤΕΙ, προαιρετική εμπειρία.
Πληροφορίες:


Απο κέντρο ειδικών θεραπειών στη Λαμία ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για εργασία είτε με μπλοκ παροχής υπηρεσιών είτε με πρόσληψη/ικα. Υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης και εκπαίδευσης και νέων πτυχιούχων χωρίς προηγούμενη εμπειρία.
Πληροφορίες:


 

 

Ιανουάριος 2018

Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια με πιστοποιημένη βασική εκπαίδευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση για συνεργασία με κέντρο λογοθεραπείας-ειδικής αγωγής στα Ιωάννινα. Επιστημονική υπεύθυνη κ. Βιρβιδάκη. Παρέχεται ασφάλιση σε ΙΚΑ.
Πληροφορίες:


 

 

Δεκέμβριος 2017

Το Κέντρο Εξέλιξης στα Ιωάννινα, ζητά εργοθεραπευτή SI, με τη σχετική εμπειρία.
Πληροφορίες:


 

 

Νοέμβριος 2017

Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης στα Αν. Πατήσια αναζητά εργοθεραπευτή/τρια για εργασία.
Πληροφορίες:


 

 

Οκτώβριος 2017

Σωματείο γονέων ατόμων με αναπηρία αναζητά Εργοθεραπευτή για πρωινή απασχόληση, Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00-13.30.
Πληροφορίες:


Εργοθεραπευτής/ Εργοθεραπεύτρια ζητείται από Κέντρο Λόγου στην Ηλιούπολη Αττικής. Επιθυμητή η προϋπηρεσία, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ΙΚΑ. Άμεση πρόσληψη.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια με μπλοκ παροχής υπηρεσιών για απασχόληση σε Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για εργασία σε κατ' οίκον πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης της Αμυμώνης, με έδρα το Ελληνικό. Θα συνεκτιμηθεί η εξειδίκευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιχνίδι αναζητά εργοθεραπευτή/τρια για δύο ημέρες την εβδομάδα. Απαραίτητα μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ειμαστε συλλογος α.μ.ε.α στα μεγαρα και ζητουμε εργοθεραπευτη.
Πληροφορίες:


 

 

Σεπτέμβριος 2017

Χώρος ειδικών θεραπειών στα Βόρεια Προάστεια αναζητά εργοθεραπευτή άμεσα.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για 2 μερη απασχόληση σε κέντρο στη Νίκαια.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτή/ρια στη Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος ΔΟξιάδης".
Πληροφορίες:


Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού. Θέση Εργοθεραπευτή
Πληροφορίες:


Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων προκειμένου να καλύψει μία (1)θέση εργοθεραπευτή-τριας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 βιογραφικό σημείωμα και αίτηση, στην Διευθύντρια κ.Βασιλική Μάστακα. Η σύμβαση εργασίας θα είναι πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΉΣ με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ζητείται για άμεση συνεργασία με κέντρο θεραπειών στο Χαλάνδρι., αμοιβή 14€, συζητήσιμη.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για δύο μέρες την εβδομάδα σε κέντρο ειδικών θεραπειών στην Ελευσίνα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια με εμπειρία σε παιδιά για κατ´ οίκον εργοθεραπεία σε παιδί 4 ετών στην περιοχή της Ηλιούπολης. Απαιτείται δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για κέντρο ιπποθεραπείας στην Εκάλη " ΙΠΠΟΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ" με δυνατότητα παράλληλης εκπαίδευσης.
Πληροφορίες:


Απο κέντρο ειδικών θεραπειών στη Λαμία ζητείται εργοθεραπευτής/τρια.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης-τρια σε κεντρο παιδιων στην κηφισια για τριημερη απασχοληση. Απαραιτητη προυποθεση γνωση αισθητηριακης ολοκληρωσης.
Πληροφορίες:


προκηρυκτηκε μια θεση επικουρικου προσωπικου διαρκειας ενος ετους στο παραρτημα αποθεραπειας και αποκαταστασης παιδιων με αναπηρια κομοτηνης.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής - τρια για πλήρη απασχόληση και ασφάλιση ΙΚΑ, στα θεραπευτήρια Εξέλιξη & Το Ευ Του Λόγου (www.ergologo.gr) , στα Γιαννιτσά και την Βέροια.
Πληροφορίες:


Προκηρύσσεται θέση Εργοθεραπευτή στη Μονάδα "Σπύρος Δοξάδης" , Γοργίου 6, Μετς , με τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος 2. Εμπειρία σε παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες 3. Δέσμευση για 15 ώρες την εβδομάδα, κυρίως Τρίτη & Πέμπτη .
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για πενθήμερη οκτάωρη εργασία σε γραφείο λογοθεραπείας στην Τρίπολη. Ενδεχόμενη εκπαίδευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση θα συνεκτιμηθεί.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια με τουλάχιστον 3ετή εμπειρία και μπλοκ παροχής υπηρεσιών από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας & Ανάπτυξης Παιδιού «Λόγος & ‘Εργα», στη Διασταύρωση Ραφήνας (πλησίον στάσεων ΚΤΕΛ και Αστικό 314), για διήμερη απασχόληση.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής για άμεση συνεργασία σε κέντρο Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης .
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Κέντρο του πειραια ,ζητά εργο/τρια-τη,2 φορές την εβδομάδα με μπλοκάκι υπηρεσιώνη.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για άμεση συνεργασία σε κέντρο λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες:


 

 

Αύγουστος 2017

Ζητείτε εργοθεραπευτης/υτρια για εργασια σε κεντρο στην περιοχη Αχαρναί (Θρακομακεδονες Πανοραμα).
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια εκπαιδευμένος στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση για συνεργασία με Κέντρο στη Γλυφάδα.
Πληροφορίες:


Ειμαστε Κεντρο Ειδικων Θεραπειων στον Αγιο Στεφανο Αττικης κ ενδιαφερομαστε για συνεργασια με εργοθεραπευτη.
Πληροφορίες:


Κέντρο Θεραπειών στην Αρτέμιδα Αττικής ζητάει συνεργασία με εργοθεραπευτή-τρια για δυο ημέρες την εβδομάδα από 6 ώρες με αμοιβή 20ευρώ ανά ώρα. (μπλοκ παροχής δεν είναι απαραίτητο).
Πληροφορίες:


 

 

Ιούλιος 2017

Ζητείτε εργοθεραπευτής/τρια στον παιδιατρικό τομέα στην Λαμία από 1 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για πενθήμερη, 8ωρη απασχόληση. Με ασφάλισης σε ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ (ότι επιλέξει ο ενδιαφερόμενος/η) και πολύ καλό μισθό. Θα παρέχεται εποπτεία στο/η συνάδελφο και δεν είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία, αρκεί να είναι υπεύθυνος/η και συνεργάσιμος/η.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για δύο μέρες την εβδομάδα με μπλοκάκι στην Ελευσίνα.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα (Ν.Π.Ι.Δ.) που φιλοξενεί και εκπαιδεύει άτομα με νοητική υστέρηση όλων των βαθμίδων ενδιαφέρεται να προσλάβει : 1. Νοσηλευτή (κάτοχο πτυχίου ΤΕΙ) 2. Λογοθεραπευτή 3. Εργοθεραπευτή 4. Γυμναστή
Πληροφορίες:


Το Ίδρυμα "Θεοτόκος" στη Λεμεσό, Κύπρο, ζητά Εργοθεραπευτή/τρια συνεργάτη για απογευματινή απασχόληση με αγορά υπηρεσιών για το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», Απαραίτητα προσόντα: - Να είναι κάτοχος Πτυχίου Εργοθεραπείας αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού Ιδρύματος - Να είναι εγγεγραμμένος στον Παγκύπριο/ Σύλλογο Εργοθεραπευτών ή στον Σύλλογο Ελλήνων Εργοθεραπευτών - Άριστη γνώση της Ελληνικής και καλή της Αγγλικής γλώσσας - Ευχάριστη προσωπικότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα - Εκπαίδευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση και προηγούμενη πείρα με παιδιά θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής-τρια για εργασία σε κέντρο στην περιοχή των Αχαρνων.
Πληροφορίες:


Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Κέντρο στην Λάρνακα, Κύπρος ψάχνει Εργοθεραπευτή/τρια. Υπάρχουν περιστατικά που μπορεί να αναλάβει αμέσως σε ανακαινισμένο χώρο, με άλλους συνεργάτες! Το Κέντρο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διαφήμιση, αίθουσα και εξοπλισμό!
Πληροφορίες:


Κέντρο Μαθησιακών Δυσκολίων στη Θεσσαλονίκη ζητάει συνεργασία με εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή που διαθέτει μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητειται εργοθεραπευτης-τρια για αμεση συνεργασια με το «κεντρο ειδικων παιδιων – ο αγιος σπυριδων» στο ηρακλειο κρητης, μεσω συμβασης ειτε με δελτιο παροχης υπηρεσιων ειτε με ικα.
Πληροφορίες:


Το κεντρο λογοθεραπειας της αλεξοπουλου αικατερινης μεταφερεται απο το σεπτεμβρη στην περιοχη του αγ.στεφανου (πλησιον του σταθμου του τρενου) και ζητα συνεργασια με πτυχιουχο εργοθεραπευτη/τρια, πιθανοτατα για τρεις ημερες την εβδομαδα , καθως οι δυο ημερες ειναι ηδη καλυμμενες απο συναδελφο.
Πληροφορίες:


Το Πολυδύναμο Κέντρο Λόγου και Ευφυίας που δραστηριοποιείται στην Κύπρο στουσ τομείς των παραιτρακών επαγγελμάτων, μεταξύ και αυτού της Εργοθεραπείας ζητά επειγώντος να προσλάβει Εργοθεραπευτή .Ελκυστικό πακέτο απολαβών με έτοιμο πελατολόγιο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτης γιά ιδιωτική παράλληλη στήριξη για παιδί 5 χρονων στο νηπιαγωγείο στην περιοχή του περιστέρι. Παρακαλω οσοι ενδοιαφερομενοι να αποστείλουν βιογραφικα,με πρόσφατη φωτογραφία και συστασεις.
Πληροφορίες:


Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καβάλα ζητά εργοθεραπευτη/τρια, ψυχολόγο και ειδικό παιδαγωγό για συνεργασία από Σεπτέμβριο.
Πληροφορίες:


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.Μισθός με ΙΚΑ η πολύ καλη ωρομίσθια αμοιβή με ΔΠΥ.
Πληροφορίες:


Το ΚΝΑΠ αναζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/τρια με γνώσεις S.I. και N.D.T για 2 ή 3 απογεύματα από Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


Θεραπευτικό κέντρο στη Κύπρο με έδρα τη Λάρνακα αναζητά παό τον Σεπτέμβρη εργοθεραπευτή/ρια. Όσοι επιθυμούννα ενταχθούν στην ομάδα μας να αποστείλουν τα βιογτραφικά τους.
Πληροφορίες:


 

 

Ιούνιος 2017

Ζητειται εργοθεραπευτης απο κεντρο λογου & ειδ.θεραπειων στον ασπροπυργο.
Πληροφορίες:


Προκηρύσσεται θέση για Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο ακόλουθο γνωστικό αντικείμενο: Εργοθεραπεία, στην Κύπρο.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρία για κέντρο θεραπειών στην Αίγινα για 2 φορές/ βδομάδα. Παρέχονται τα εισιτήρια του πλοίου,ασφάλιση,σταθερός μισθός και μηνιαία εποπτεία από παιδοψυχίατρο.
Πληροφορίες:


Αναζητείται εργοθεραπευτής για συνεργασία από Σεπτέμβριο, δύο φορές την εβδομάδα.
Πληροφορίες:


Κέντρο φροντίδας, απασχόλησης και κατάρτισης ΑμεΑ, αναζητά κατάλληλο έμπειρο στέλεχος για τις ανάγκες διεύθυνσης και ανάπτυξης του κέντρου, στην περιοχή του Ν. Ημαθίας.
Πληροφορίες:


Αναζητούμε συνεργάτη Εργοθεραπευτή για το κέντρο μας Δύναμαι στην Παλλήνη και στο Κορωπί Αττικής.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτρια-της,σε κεντρο του πειραια,Πασαλιμάνι.,για 2 φορές την εβδομάδα με έναρξη το Σεπτέμβριο. Απαραίτητο μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπεύτρια με πείρα για 2 φορές την εβδομάδα από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Ν.Σμύρνη.
Πληροφορίες:


Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια για απασχόληση σε Κέντρο Λογοθεραπείας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


Ζητείται συνεργάτης εργοθεραπευτής/τρια για μερική ή πλήρη απασχόληση πρωινή- απογευματινή από το Σεπτέμβριο , από το ψυχοδιαγνωστικό κέντρο «Εξέλιξη» στα Χανιά.
Πληροφορίες:


Αναζητούμε εργοθεραπευτή/τρια στο ΛΟΓΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, στην Κόρινθο, για συνεργασία από το Σεπτέμβριο. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας.
Πληροφορίες:


 

 

Μάιος 2017

Εταιρεία παροχής ειδικών θεραπειών στην Ανατολική Αττική (Σπάτα, Αρτέμιδα) ζητά εργοθεραπευτή για απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες:


Ζητείται εργοθεραπευτής/τρια για μόνιμη συνεργασία με διεπιστημονική Θεραπευτική ομάδα που δραστηριοποιείται στο Νομό Λασιθίου, κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Πληροφορίες:


σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη του Σωματείου μας η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.
Πληροφορίες:


ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ με εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη, ζητείται απο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κερατσίνι.
Πληροφορίες:


ζητάω εργοθεραοευτρια 2 φορές τη εβδομάδα στο κέντρο του πειραια,με οαεε.
Πληροφορίες:


Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου", με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κ.Π.Ε. στη Χίο, με ειδικότητα: 1. Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πληροφορίες:


Το Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ, στην Πάτρα, αναζητά λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για μόνιμη συνεργασία πλήρες ωραρίου.
Πληροφορίες:


Το κέντρο μας Ειδική Νευρο-ψυχο-Κινητική Αγωγή, ζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή/ρια με εμπειρία στα παιδιά, απο Σεπτέμβρη.
Πληροφορίες:


 

 

Απρίλιος 2017

Το Θεραπευτικό Κέντρο ΕΡΓΟΔΡΑΣΗ στην Λευκωσία το οποίο ασχολείται με παιδιά και ενήλικες, ζητεί πτυχιούχο Εργοθεραπευτή/τρία για άμεση εργοδότηση.
Πληροφορίες:


Αναζητώ εργοθεραπευτή για κέντρο ειδικών θερσπειών στην Πάτρα.
Πληροφορίες: