Ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών στην προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του και προς το επάγγελμα δημιούργησε τις παρακάτω ομάδες εργασίας ανά τομέα δράσης.
Για να δραστηριοποιηθείτε και εσείς σε μία ή περισσότερες ομάδες:
"Κατεβάστε" την αίτηση συμμετοχής και
Αποστείλετε την αίτηση συμπληρωμένη στα γραφεία του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπάρχουσες ομάδες και για να προτείνετε νέες επικοινωνήστε με την γραμματεία από εδώ.

άκρας χείρας

με στόχο την εξειδικευμένη γνώση στον τομέα των βλαβών του άνω άκρου και τη συμμετοχή στον ευρωπαϊκό σύλλογο θεραπευτών άκρας χείρας.

Περισσότερα...


μετάφρασης κειμένων εργοθεραπείας

με στόχο να συμβάλλει στην προώθηση της Εργοθεραπείας στην Ελλάδα μέσα από την μετάφραση ξενόγλωσσων (κυρίως Αγγλικών) επιστημονικών κειμένων πηγών (γραπτών, μαγνητοσκοπημένων ή/και βιντεοσκοπημένων, όπως άρθρα, βιβλία, ομιλούντα βιβλία και αρχεία ταινίας) ...

Περισσότερα...


εργοθεραπείας παιδιών & εφήβων

με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ εργοθεραπευτών που απασχολούνται με παιδιά και εφήβους.

Περισσότερα...


νευρολογικής & ορθοπεδικής εργοθεραπείας ενηλίκων

με στόχο την έρευνα, επιμόρφωση και προώθηση του επαγγέλματος στο πεδίο της λειτουργικής αποκατάστασης ενηλίκων που πάσχουν από νευρολογικές και ορθοπεδικές διαταραχές.

Περισσότερα...


για την κοινωνική ένταξη

με στόχο την προώθηση της Εργοθεραπευτικής πρακτικής με άτομα και ομάδες που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό.

Περισσότερα...


πολιτικής δράσης

με στόχο την πολιτική δράση του Συλλόγου μας και την προώθηση του επαγγέλματος στο πολιτικό σύστημα.

Περισσότερα...


διεθνών σχέσεων

με στόχους την προώθηση διεθνών συνεργασιών του ΣΕΕ με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες οργανώσεις για τη συμβολή στην ευρύτερη προώθηση και ανάπτυξη της Εργοθεραπείας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και την παροχή πληροφοριών και διαχείριση αιτημάτων από φυσικά πρόσωπα ή οργανώσεις του εξωτερικού.

Περισσότερα...


περιοδικού

με στόχο την έκδοση του περιοδικού «Εργοθεραπεία».
icon_at journal@ergotherapists.gr

υποστήριξης ιστοσελίδας

με στόχο την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που συναντήσετε κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, την έκδοση κωδικών πρόσβασης στην περιοχή μελών και την δημιουργία λογαριασμών e-mail.
Επικοινωνήστε με την ομάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Επιλογές Μενού