ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Ενόψει πρόσφατων επισημάνσεων, αναφορών και ερωτημάτων των μελών μας σχετικά με την σύσταση και λειτουργία άλλων επαγγελματικών – επιστημονικών συλλόγων εργοθεραπευτών με επωνυμία παρεμφερή με την επωνυμία του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή συγχύσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της διερεύνησης ανάπτυξης προγραμμάτων εκπαίδευσης εργοθεραπευτών θα θέλαμε να ξέρουμε ποια από τα μέλη μας είναι ενταγμένα στο εισαγωγικό μητρώο (μητρώο Α) ή στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων (μητρώο Β) του ΕΚεΠιΣ Παρακαλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν γιατί από αυτό θα εξαρτηθούν επόμενες κινήσεις μας.

Παρακαλώ να στείλετε email στο σύλλογο - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στη Σάρα Κανταρτζή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε θερμά.

Το μεγάλο πρόβλημα του κλάδου, η ένταξη πολλών συναδέλφων στο ΦΠΑ, επιτέλους βρήκε λύση. Ο Σ.Ε.Ε. με επιστολή του στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζήτησε την επίλυση του θέματος αυτού με τη σαφή αναφορά των εργοθεραπευτών στις ειδικότητες που απαλλάσσονται από το ΦΠΑ, στο νέο νομοσχέδιο που συζητήθηκε στη βουλή: Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιµετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις
Το ΦΕΚ υπάρχει στα γραφεία του συλλόγου για κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστε την επιστολή του Σ.Ε.Ε.
Κατεβάστε το φορολογικό νομοσχέδιο με τις διορθώσεις
Κατεβάστε το άρθρο 62 του νόμου 3842/2010

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner