ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Το μεγάλο πρόβλημα του κλάδου, η ένταξη πολλών συναδέλφων στο ΦΠΑ, επιτέλους βρήκε λύση. Ο Σ.Ε.Ε. με επιστολή του στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζήτησε την επίλυση του θέματος αυτού με τη σαφή αναφορά των εργοθεραπευτών στις ειδικότητες που απαλλάσσονται από το ΦΠΑ, στο νέο νομοσχέδιο που συζητήθηκε στη βουλή: Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιµετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις
Το ΦΕΚ υπάρχει στα γραφεία του συλλόγου για κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαβάστε την επιστολή του Σ.Ε.Ε.
Κατεβάστε το φορολογικό νομοσχέδιο με τις διορθώσεις
Κατεβάστε το άρθρο 62 του νόμου 3842/2010

Με την ευκαιρία της ανανέωσης των αρχείων μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε τα άτομα που έχουν συμμετάσχει στα Σεμινάρια της Σειράς Πιστοποίησης στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση των USC & WPS με την Ελληνική Εταιρεία για την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση & Συν-Εργασία απο το 1999 έως 2010 να μας στείλουν τα νεα τους στοιχεία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η συνάδελφος Ζουμποπούλου Μαρία είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και πραγματοποιεί μια έρευνα στα πλάισια ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού της προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Brunel.Επιθυμεί να έρθει σε επαφή με Εργοθεραπευτές που εργάζονται με παιδιά με ΔΕΠΥ.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην έρευνα, επικοινωνήστε με την συνάδελφο:

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974794053

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner