ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Επιστολή της κας Τσίπρα Ιωάννας προς την Οργανωτική επιτροπή της Διημερίδας: «Αναπτυξιακή Διαταραχή Συντονισμού των Κινήσεων».

Διαβάστε την επιστολή

Ενόψει πρόσφατων επισημάνσεων, αναφορών και ερωτημάτων των μελών μας σχετικά με την σύσταση και λειτουργία άλλων επαγγελματικών – επιστημονικών συλλόγων εργοθεραπευτών με επωνυμία παρεμφερή με την επωνυμία του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή συγχύσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της διερεύνησης ανάπτυξης προγραμμάτων εκπαίδευσης εργοθεραπευτών θα θέλαμε να ξέρουμε ποια από τα μέλη μας είναι ενταγμένα στο εισαγωγικό μητρώο (μητρώο Α) ή στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων (μητρώο Β) του ΕΚεΠιΣ Παρακαλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν γιατί από αυτό θα εξαρτηθούν επόμενες κινήσεις μας.

Παρακαλώ να στείλετε email στο σύλλογο - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στη Σάρα Κανταρτζή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε θερμά.

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner