ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Το ehealthforum.gov.gr είναι μια συνεργατική διαδικτυακή πλατφόρμα και υλοποιήθηκε στα πλαίσια προώθησης, ενθάρρυνσης και ενίσχυσης του διαλόγου στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας (e-health).

Περισσότερα...

Λόγω βλάβης στην τηλεφωνική γραμμή του συλλόγου και απουσίας της γραμματέως, όποιος θέλει να παρακολουθήσει το εργαστήριο 'Πως χρησιμοποιούμε τα τεκμήρια (evidence) για να υποστηρίξουμε την πρακτική μας', την Κυριακή 5/6/2011, να επικοινωνήσει με την κα Σάρα Κανταρτζή. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τηλ. 6944410963

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17.00 το απόγευμα, στο χώρο του Νοσοκομείου Ημέρας ΕΠΙΨΥ πίσω από το νοσοκομείο Σωτηρία. Ο χώρος προσφέρεται και για συναντήσεις των ομάδων του ΣΕΕ πριν τη γενική συνέλευση, ώστε να ακολουθήσει ενημέρωση των μελών του ΣΕΕ για τα πεπραγμένα των ομάδων.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

AFISA SEMINARIOY DYSGRAFIAS 2018 215x302

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner