100 Χρόνια Εργοθεραπείας

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

παρακαλούμε όταν πληρώνετε τις συνδρομές σας στην τράπεζα να στέλνετε την απόδειξη πληρωμής με FAX (2103228979) ή email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) στο σύλλογο. Σε πολλές πληρωμές δεν έχει σημειωθεί το ονοματεπώνυμο του καταθέτη γιατί πρέπει να ζητάτε εσείς να γραφτεί στην αιτιολογία κατάθεσης.
παρακαλούμε πριν στείλετε την απόδειξη βγάλτε την σε αντίγραφο και σημειώστε με στυλό το όνομα σας γιατί πολύ συχνά σε μας φτάνει ένα FAX στο οποίο δεν φαίνεται απολύτως τίποτα...

ευχαριστούμε
το ΔΣ του ΣΕΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
λόγω της μικρής συμμετοχής στο διαγωνισμό σχεδίου για την μπλούζα του Σ.Ε.Ε δόθηκε παράταση μέχρι 31/3/2011. Σας θυμίζουμε ότι ο νικητής θα κερδίσει ελεύθερη συμμετοχή στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας με θέμα 'Παιχνίδι για όλους. Η δύναμη του παιχνιδιού στην καθημερινή ζωή'που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.
Περιμένουμε τις προτάσεις σας

Διαβάστε περισσότερα για τον διαγωνισμό από εδώ.

Ζητούνται δύο εργοθεραπευτές για εθελοντική προσφορά και συνεργασία με Πανελλήνιο Περιοδικό Ειδικής Αγωγής που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά .
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο ακόλουθο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

AFISA SEMINARIOY KLINIKHS SYLLOGISTIKHS 215x302

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner