Παλιά μου τέχνη κόσκινο … που λένε και στο χωριό μου .

Κάθε Υπουργός Οικονομικών στα δύσκολα , βρίσκει ότι του χρωστάμε όλοι από κάτι. Άλλος 700 τον χρόνο , άλλος 1000 , άλλος 350 και έτσι πορεύονται τα 30 τελευταία χρόνια τουλάχιστον.

Θα έγραφα Έλεος αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει , ούτε έλεος , ούτε τσίπα .

Στα Τεχνικά τώρα.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών, οικονομικά ενήμερο μέλος θεωρείται το μέλος που έχει πληρώσει και τη συνδρομή του προηγούμενου έτους (2009).

Τα οικονομικά ενήμερα μέλη απολαμβάνουν των παρακάτω υπηρεσιών:

Περισσότερα...

Τα οφέλη που αποκομίζουν οι εργοθεραπευτές ως ατομικά μέλη της W.F.O.T.είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Tα ατομικά μέλη, με ειδικό κωδικό που τους στέλνεται, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ώστε να ενημερώνονται άμεσα για τις διεθνείς εξελίξεις στο επάγγελμα, για την ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και ερωτήσεων, να έχουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων της, που αφορά σε επαγγελματίες και φοιτητές Εργοθεραπείας, καθώς και να λαμβάνουν 2 φορές ετησίως το περιοδικό της W.F.O.T. με θέματα Εργοθεραπείας από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δυνατότητα αίτησης για Research Awards που επιδοτούν την πραγματοποίηση ερευνών σχετικά με την εφαρμογή της Εργοθεραπείας.

Ατομικά μέλη στην W.F.O.T. μπορούν να γίνουν μόνο φοιτητές και επαγγελματίες - οικονομικά ενήμερα μέλη Εθνικών Συλλόγων που είναι αναγνωρισμένοι ως Σύλλογοι-Μέλη της W.F.O.T.

Στην Ελλάδα ο μοναδικός αναγνωρισμένος Σύλλογος είναι
ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό και την παρουσίαση.

Προσεχή Συνέδρια

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2014 facebook

abc toys

phl banner