ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Η πρωτοφανής και πραξικοπηματική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας, για περικοπή του προϋπολογισμού του ΚΕΘΕΑ, του ΟΚΑΝΑ, των Κέντρων Πρόληψης και των μονάδων του Προγράμματος Ψυχαργώς σε μη βιώσιμο επίπεδο, η οποία υπερβαίνει ακόμα και τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στον εφαρμοστικό νόμο, παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες για υποστήριξη των οργανισμών ψυχικής υγείας, θα οδηγήσει σε συρρίκνωση το σύνολο των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και αντιμετώπισης της εξάρτησης στη χώρα.

Περισσότερα...

Το τμήμα χεριού της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας και ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών διοργανώνουν κύκλο μαθημάτων για το άνω άκρο, διάρκειας ενός έτους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΣΕΕ.

Κόστος συμμετοχής: 70Ευρώ

icon_externalΑποστολή αίτησης μέσω e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) έως Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγαπητοί συνάδελφοι στο παρακάτω μήνυμα μπορείτε να ενημερωθείτε για το περιεχόμενο του 65ου τεύχους του Περιοδικού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργοθεραπευτών (WFOT) με θέμα: "Occupational Therapy Terminology".
'Οποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να στείλει σχετικό άρθρο, παρακαλούμε να επικοινωνήσει ως 30 Οκτωβρίου 2011, με την εκπρόσωπο του ΣΕΕ στην WFOT, Μαίρη Καραμπέτσου.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner