ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο της οργάνωσης του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εργοθεραπείας θα θέλαμε και τη δική σας δημιουργική συμμετοχή, ώστε το συνέδριό μας να είναι κάτι που φτιάχνουμε όλοι μαζί, και που θα τονίζει ότι το παιχνίδι δεν είναι μια θεωρητική ή επαγγελματική έννοια μόνο, αλλά ένα 'έργο' που είναι σημαντικό μέρος της δικής μας καθημερινοτητας. Σκεφτήκαμε να δημιουργηθεί ένα power point που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες παιδιών, παιδιών και ενηλίκων ή ενηλίκων σε στιγμές παιχνιδιού, σε όλες του τις μορφές. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί ένα slide show που θα προβάλλεται σε κάποια διαστήματα στη διάρκεια του συνεδρίου.

Περισσότερα...

Υπουργείο Οικονομικών: «Σύστημα Βαθμολογικών Προαγωγών και Μισθολογικής Εξέλιξης των Υπαλλήλων του Κράτους, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού και άλλων φορέων του δημόσιου τομέα και συναφείς διατάξεις»

icon_pdf Διαβάστε το προσχέδιο εδώ.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Συνάντησης της COTEC (Council of Occupational Therapists of European Countries) που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 θα βρεθούν στην Αθήνα εκπρόσωποι των εθνικών συλλόγων εργοθεραπευτών από 27 χώρες της Ευρώπης για να συναντηθούν και να συζητήσουν σημαντικά για το κλάδο μας θέματα.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

AFISA SEMINARIOY DYSGRAFIAS 2018 215x302

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner