ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των Εργοθεραπευτών όλης της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ 'Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών', θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις ως εξής:
1. Ιωάννινα. Κυριακή 12/11/2017 και ώρα 12.00-15.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, Αγ. Μαρίνας 55, Ιωάννινα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
2. Θεσσαλονίκη. Σάββατο 2/12/2017 και ώρα 12.00-15.00 στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ευόσμου, Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 6, Εύοσμος. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
3. Κρήτη. Σάββατο 20/1/2018 και ώρα 15.00-18.00 στο Ηράκλειο. Ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα
Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις που θα ανακοινωθούν.
Με εκτίμηση
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

Η ΠΔΕ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Παιδείας και στα μέλη της επιτροπής για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Διαβάστε την επιστολή εδώ

Σήμερα Κυριακή 22/10/2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τους Εργοθεραπευτές, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο. Η συνάντηση ήταν η πρώτη από μία σειρά που θα πραγματοποιηθούν, στα πλαίσια της ενημέρωσης των Εργοθεραπευτών της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών".

Η ενημέρωση αφορούσε στη σύσταση και λειτουργία του ΝΠΔΔ, στις διαδικασίες εγγραφής μελών και εκλογικές διαδικασίες, στα περιφερειακά τμήματα κλπ.
Την ενημέρωση για το ΝΠΔΔ ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, όπως ΕΟΠΥΥ, πιθανή συγχώνευση των τμημάτων Εργοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας, ΙΕΚ βοηθών Εργοθεραπείας.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 28/10/2017, 18.00-21.00, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθανασίου Διάκου 28-34, μαζί με την εκδήλωση για τα 100 χρόνια Εργοθεραπείας.

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner