ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕ θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα, 13/11/2017 και την Τετάρτη, 15/11/2017.

Εκ της γραμματείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕ θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα, 13/11/2017 και την Τετάρτη, 15/11/2017.

 

Εκ της γραμματείας

Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την δημιουργία του ενιαίου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, καταργήθηκε το νοσοκομειακό επίδομα και αντικαταστάθηκε από το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Πλην όμως μεταξύ των δικαιούχων του νέου αυτού επιδόματος δεν συμπεριλήφθηκαν οι εργοθεραπευτές, κατά προφανή δυσμενή διάκριση σε βάρος τους.

Περισσότερα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 12-11-2017 και ώρα 12:00-15:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Ιωάννινα, στο χώρο του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργοθεραπευτών της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών".

Με εκτίμηση,
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner