ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την δημιουργία του ενιαίου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, καταργήθηκε το νοσοκομειακό επίδομα και αντικαταστάθηκε από το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Πλην όμως μεταξύ των δικαιούχων του νέου αυτού επιδόματος δεν συμπεριλήφθηκαν οι εργοθεραπευτές, κατά προφανή δυσμενή διάκριση σε βάρος τους.

Περισσότερα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 12-11-2017 και ώρα 12:00-15:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Ιωάννινα, στο χώρο του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργοθεραπευτών της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών".

Με εκτίμηση,
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των Εργοθεραπευτών όλης της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ 'Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών', θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις ως εξής:
1. Ιωάννινα. Κυριακή 12/11/2017 και ώρα 12.00-15.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, Αγ. Μαρίνας 55, Ιωάννινα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
2. Θεσσαλονίκη. Σάββατο 2/12/2017 και ώρα 12.00-15.00 στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ευόσμου, Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 6, Εύοσμος. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
3. Κρήτη. Σάββατο 20/1/2018 και ώρα 15.00-18.00 στο Ηράκλειο. Ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα
Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις που θα ανακοινωθούν.
Με εκτίμηση
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner