Εμείς, οι σύλλογοι και σωματεία επαγγελματιών-επιστημόνων και νομικών προσώπων που παρέχουμε τις υπηρεσίες «Ειδικής Αγωγής» σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη μεθόδευση του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών αυτών.

Ο ΕΟΠΥΥ, μας κάλεσε στις 22/12/16 σε προσχηματική διαπραγμάτευση και κατ’ όνομα «δημόσια διαβούλευση»- συνολικής διάρκειας 4 ημερών συμπεριλαμβανομένων 3 αργιών - για τη κατάρτιση συμβάσεων με τους παρόχους υπηρεσιών «Ειδικής Αγωγής»- δηλαδή με εμάς- μέχρι τις 30/12/16 .

Η προτεινόμενη σύμβαση παρουσιάζει σοβαρότατα προβλήματα και ελλείψεις, με ελλιπή νομική τεκμηρίωση, βρίθει ανακριβειών και ελλείψεων ως προς τις υπηρεσίες, τους επαγγελματικούς κλάδους, το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο κ.ο.κ., μεροληπτεί δε μονομερώς και υπερβολικά υπέρ του ΕΟΠΥΥ .

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του ΣΕΕ θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη, 28/12/2016 έως και την Τετάρτη, 04/01/2017.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

Με εκτίμηση, 

το ΔΣ του ΣΕΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΣΕΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 26/12/2016 στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου, Γαβριηλίδου 8, Άνω Πατήσια.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την:

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΩΡΑ: 18:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ 8, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ

Με εκτίμηση, 

το ΔΣ του ΣΕΕ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό και την παρουσίαση.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2014 facebook

abc toys

phl banner