Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να καταθέσουν και να παραλάβουν αριθμό πρωτοκόλλου, την επισυναπτώμενη δήλωση επιφύλαξης στις τοπικές υπηρεσίες Ε.Φ.Κ.Α

Αυτό θα έχει ως συνέπεια, την διεκδίκηση επιστροφής της καταβαλλόμενης εισφοράς, στην περίπτωση που το Σ.Τ.Ε., κρίνει αντισυνταγματικό τον νέο ασφαλιστικό νόμο, τον οποίο έχει προσβάλει ο ΣΕΕ, ενώπιον των Ελληνικών δικαστηρίων.

Με εκτίμηση

το ΔΣ του ΣΕΕΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Σήμερα, 24-02-2017, ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση του νέου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, που αναπροσαρμόζει τον τρόπο και την βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών.

Ο Σύλλογος θα ενημερώνει τα μέλη του γύρω από κάθε εξέλιξη επί του ζητήματος.
το ΔΣ του ΣΕΕ

Με αφορμή την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου και την έκδοση των εκτελεστικών υπουργικών αποφάσεων και εγκυκλίων, εν σχέσει με τον προσδιορισμό της βάσης υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών από την 1η-01-2017, ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών αποφάσισε την κατάθεση προσφυγής / αιτήσεως ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιδιώκοντας την κήρυξη των επίμαχων διατάξεων ως αντισυνταγματικών. Σημειωτέον, ότι αντίστοιχες δικαστικές κινήσεις έχουν γίνει από πλήθος λοιπών επαγγελματικών συλλόγων, όπως οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι ιατρικοί σύλλογοι, ο σύλλογος των φαρμακοποιών κλπ.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση περί των εξελίξεων επί του ζητήματος.

το ΔΣ του ΣΕΕ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2014 facebook

abc toys

phl banner