ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

     “Όχι στην κατάργηση του δημοσίου τμήματος Εργοθεραπείας”

Την εκπεφρασμένη ομόφωνη απόφαση του για την τελική δικαίωση στο καθόλα σοβαρό και δίκαιο αίτημα του, διατράνωσε με την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας του Συλλόγου, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες του κλάδου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο, καθιστώντας σαφές ότι οποιαδήποτε συγχώνευση του τμήματος εργοθεραπείας με άλλο τμήμα του ΤΕΙ Αθήνας, εν’ όψει της δημιουργίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, δεν είναι αποδεκτή από την εργοθεραπευτική κοινότητα. Το τμήμα Εργοθεραπείας είναι αυτοτελές και έτσι πρέπει και μπορεί να   ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στην παράσταση διαμαρτυρίας, συμμετείχε ο Πανελλήνιος Σύλλογος  Φυσικοθεραπευτών, φοιτητές και καθηγητές των ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, καθώς με την αδιανόητη πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, ουσιαστικά καταργείται και αυτός ο κλάδος.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών προκηρύσσει 24ωρη απεργία την Παρασκευή 24/11/2017 και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, στις 12.00.

Καλούμε όλους τους Εργοθεραπευτές της χώρας να αγωνιστούμε για τη διατήρηση της αυτονομίας του τμήματος Εργοθεραπείας στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

με εκτίμηση

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Διαβάστε το Δελτίο τύπου εδώ
Διαβάστε τη στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ εδώ
Διαβάστε τη στήριξη της ΓΣΕΕ εδώ
Διαβάστε τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ εδώ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 2/12/2017 και ώρα 12.00 - 15.00 στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ευόσμου, Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 6, Εύοσμος, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργοθεραπευτών της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών".

Με εκτίμηση,
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner