ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 20/1/2018 και ώρα 13.00 - 15.00, στο Ηράκλειο, στο αμφιθέατρο ΣΤΕΦ1 – ΚΑΜΑΡΗ του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργοθεραπευτών της χώρας για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΝΠΔΔ "Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών".
 Με εκτίμηση,
Η ΠΔΕ του ΠΣΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕ θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα, 25/12/2017 έως και την Τετάρτη, 03/01/2018.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!!!

Εκ της γραμματείας

Οι φοιτητές διαδηλώνουν υπέρ της δημόσιας Εργοθεραπείας -

“Όχι” στα κλείσιμο των τμημάτων Εργοθεραπείας που προωθεί ο υπουργός Παιδείας

Την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία των φοιτητών του τμήματος Εργοθεραπείας, έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργού Παιδείας να βάλει “λουκέτο”, δια της συγχώνευσης, στο μέχρι τώρα δημόσιο τμήμα Εργοθεραπείας, το οποίο λειτουργούσε στο ΤΕΙ Αθήνας. Οι φοιτητές αποφάσισαν σειρά κλιμακούμενων κινητοποιήσεων, ενώ σε ανοικτή τους επιστολή προς το αρμόδιο υπουργείο, διαμηνύουν στον κ. Γαβρόγλου, να μην προχωρήσει στην κατάργηση - συγχώνευση του τμήματος Εργοθεραπείας, με αφορμή την ίδρυση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο της κινητοποίησής των, οι φοιτητές αποφάσισαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την προσεχή Δευτέρα στις 11:00. Επίσης, την επομένη, αποφάσισαν την πραγματοποίηση νέας παράστασης διαμαρτυρίας, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών το οποίο βρίσκεται έξω από το παράρτημα Σαρακάκη στο οποίο στεγάζεται το τμήμα Εργοθεραπείας, από τις 9:00-14:00.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner