ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕ θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα, 25/12/2017 έως και την Τετάρτη, 03/01/2018.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!!!

Εκ της γραμματείας

Οι φοιτητές διαδηλώνουν υπέρ της δημόσιας Εργοθεραπείας -

“Όχι” στα κλείσιμο των τμημάτων Εργοθεραπείας που προωθεί ο υπουργός Παιδείας

Την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία των φοιτητών του τμήματος Εργοθεραπείας, έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργού Παιδείας να βάλει “λουκέτο”, δια της συγχώνευσης, στο μέχρι τώρα δημόσιο τμήμα Εργοθεραπείας, το οποίο λειτουργούσε στο ΤΕΙ Αθήνας. Οι φοιτητές αποφάσισαν σειρά κλιμακούμενων κινητοποιήσεων, ενώ σε ανοικτή τους επιστολή προς το αρμόδιο υπουργείο, διαμηνύουν στον κ. Γαβρόγλου, να μην προχωρήσει στην κατάργηση - συγχώνευση του τμήματος Εργοθεραπείας, με αφορμή την ίδρυση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο της κινητοποίησής των, οι φοιτητές αποφάσισαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την προσεχή Δευτέρα στις 11:00. Επίσης, την επομένη, αποφάσισαν την πραγματοποίηση νέας παράστασης διαμαρτυρίας, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών το οποίο βρίσκεται έξω από το παράρτημα Σαρακάκη στο οποίο στεγάζεται το τμήμα Εργοθεραπείας, από τις 9:00-14:00.

Περισσότερα...

     “Όχι στην κατάργηση του δημοσίου τμήματος Εργοθεραπείας”

Την εκπεφρασμένη ομόφωνη απόφαση του για την τελική δικαίωση στο καθόλα σοβαρό και δίκαιο αίτημα του, διατράνωσε με την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας του Συλλόγου, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες του κλάδου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο, καθιστώντας σαφές ότι οποιαδήποτε συγχώνευση του τμήματος εργοθεραπείας με άλλο τμήμα του ΤΕΙ Αθήνας, εν’ όψει της δημιουργίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, δεν είναι αποδεκτή από την εργοθεραπευτική κοινότητα. Το τμήμα Εργοθεραπείας είναι αυτοτελές και έτσι πρέπει και μπορεί να   ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στην παράσταση διαμαρτυρίας, συμμετείχε ο Πανελλήνιος Σύλλογος  Φυσικοθεραπευτών, φοιτητές και καθηγητές των ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, καθώς με την αδιανόητη πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, ουσιαστικά καταργείται και αυτός ο κλάδος.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner