Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως θα δείτε και στο παρακάτω κείμενο έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 18 Μαίου 2017 για την υποβολή εργασιών για το Παγκόσμιο Συνέδριο Εργοθεραπείας που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική το 2018. Λεπτομέρειες για την υποβολή θα βρείτε στον σύνδεσμο του κειμένου που ακολουθεί.

Περισσότερα...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην οποία συμμετείχαμε ολοκλήρωσε το έργο της, την Τετάρτη 29/3/2017 μετά από οκτώ συνεδριάσεις.
Ο ΣΕΕ ήταν παρών σε όλες τις συνεδριάσεις της επιτροπής παρεμβαίνοντας σε όλα τα ζητήματα που αφορούσαν τις ειδικές θεραπείες και ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Περισσότερα...

Το πάγιο αίτημα των Εργοθεραπευτών της χώρας και του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών για δημιουργία ΝΠΔΔ και αλλαγή της κοστολόγησης της εργοθεραπευτικής συνεδρίας σε 15 ευρώ, υλοποιήθηκε με το NOMO 4461/2017, ΦEK A 38/28-03-2017. Η δημιουργία του ΝΠΔΔ αναφέρεται στα άρθρα 72 έως 88 και η κοστολόγηση της εργοθεραπευτικής συνεδρίας στο άρθρο 108.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό και την παρουσίαση.

Προσεχή Συνέδρια

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2014 facebook

abc toys

phl banner