ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επιτίμου μέλους του Σοφίας Δούμα-Ανέστη και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους συγγενείς της.

Η αποβιώσασα υπήρξε από τους πρωτοπόρους της Εργοθεραπείας στην Ελλάδα και διετέλεσε για πολλά χρόνια καθηγήτρια στη Σχολή, μεταλαμπαδεύοντας τις ευρύτατες γνώσεις της σε ένα μεγάλο αριθμό μετέπειτα επαγγελματιών Εργοθεραπευτών. Επιπλέον, βοήθησε και στην ανάπτυξη του Συλλόγου με τη συμμετοχή της σε πολλές θέσεις ευθύνης εντός του Συλλόγου.

Εμείς που είχαμε το εξαιρετικό προνόμιο να την έχουμε καθηγήτρια, αισθανόμαστε ιδιαίτερη οδύνη για την απώλειά της, ωστόσο θα υπάρχει πάντα στις καρδιές μας και οι γνώσεις που με εξαιρετική ικανότητα μας μετέδωσε θα μας τη θυμίζουν για πάντα.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Συλλόγου Εργοθεραπευτών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότιτο γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕθα παραμείνει κλειστόαπό τη Δευτέρα, 02/04/2018 έως και τη Δευτέρα, 09/04/2018.

Σας ευχόμαστε καλό πάσχα!!!

Εκ της γραμματείας

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΠΔΔ 'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ'

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

για την νόμιμη λειτουργία του ΣΕΕ και την απρόσκοπτη συνέχιση των απαραίτητων διαδικασιών, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 12.00-17.00, στα γραφεία του ΣΕΕ, Γαβριηλίδου 8, 11141, Αθήνα.

H απολογιστική γενική συνέλευση του ΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 19.00 στα γραφεία του συλλόγου, Γαβριηλίδου 8, Αθήνα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική απολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 11.00, πριν τις εκλογές

Μπορούν να ψηφίσουν τα οικονομικά ενήμερα, τακτικά μέλη του ΣΕΕ  (συνδρομή  2016). Πληρωμή συνδρομών μπορεί να πραγματοποιηθεί  και την ημέρα των εκλογών. 

Μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα ταοικονομικά ενήμερα, τακτικά μέλη του ΣΕΕ (συνδρομή  2016). 

Αποστολή αιτήσεων  μέχρι την Τετάρτη 21/2/2018 στις 19.00. Πληρωμή συνδρομών των υποψηφίων μέχρι την κατάθεση της υποψηφιότητας.

Οι φοιτητές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, μπορούν όμως να συμμετέχουν στην απολογιστική γενική συνέλευση.

Ευχαριστούμε

το απερχόμενο ΔΣκατεβάστε την αίτηση υποψηφιότητας εδώ

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner