ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Νέα Θέση Εργασίας

Το κέντρο ειδικών θεραπειών ΔΙΑΛΟΓΟΣ στο Κιάτο Κορινθίας ζητεί ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΤΡΙΑ για συνεργασία! Θα προτιμηθούν γνώστες παιδιατρικής εργοθεραπείας και της μεθόδου αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Η θέση εργασίας αφορά απασχόληση για 2 μέρες την εβδομάδα.
Πληροφορίες:

Περισσότερα...

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επιτίμου μέλους του Σοφίας Δούμα-Ανέστη και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους συγγενείς της.

Η αποβιώσασα υπήρξε από τους πρωτοπόρους της Εργοθεραπείας στην Ελλάδα και διετέλεσε για πολλά χρόνια καθηγήτρια στη Σχολή, μεταλαμπαδεύοντας τις ευρύτατες γνώσεις της σε ένα μεγάλο αριθμό μετέπειτα επαγγελματιών Εργοθεραπευτών. Επιπλέον, βοήθησε και στην ανάπτυξη του Συλλόγου με τη συμμετοχή της σε πολλές θέσεις ευθύνης εντός του Συλλόγου.

Εμείς που είχαμε το εξαιρετικό προνόμιο να την έχουμε καθηγήτρια, αισθανόμαστε ιδιαίτερη οδύνη για την απώλειά της, ωστόσο θα υπάρχει πάντα στις καρδιές μας και οι γνώσεις που με εξαιρετική ικανότητα μας μετέδωσε θα μας τη θυμίζουν για πάντα.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Συλλόγου Εργοθεραπευτών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότιτο γραφείο των ΠΣΕ και ΣΕΕθα παραμείνει κλειστόαπό τη Δευτέρα, 02/04/2018 έως και τη Δευτέρα, 09/04/2018.

Σας ευχόμαστε καλό πάσχα!!!

Εκ της γραμματείας

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό,  την παρουσίαση και την εργοθεραπευτική παρέμβαση.

Προσεχή Συνέδρια

No current events.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

map greece 215x217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

PAGKOSMIA IMERA ERGOTHERAPEIAS 2014 facebook

abc toys

phl banner