Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στη ΓΣ της 5ης Οκτωβρίου 2014, αποφασίστηκε η διοργάνωση του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εργοθεραπείας, στο τέλος του 2015.
Για αυτό το λόγο καλούνται τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν, να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στην οργανωτική επιτροπή που θα δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Στην επιτροπή μπορούν να συμμετάσχουν τα τακτικά, οικονομικά ενήμερα μέλη.
Οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν εγγράφως με την συνημμένη αίτηση το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014.
Τα μέλη που τελικά θα συμμετάσχουν στην επιτροπή θα πρέπει να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους ως μέλη της , αλλιώς ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής όσων δεν ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.

Η παράταση δίνεται επειδή η μέχρι τώρα συμμετοχή είναι ανεπαρκής. Σε περίπτωση που τελικά δεν συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός μελών για τη σύσταση της οργανωτικής επιτροπής το συνέδριο θα αναβληθεί.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

"Κατεβάστε" την αίτηση από εδώ.

Νέα Θέση Εργασίας

Το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» φιλοξενεί άτομα με διανοητική υστέρηση και αναζητά εργοθεραπευτές για την δημιουργία προγραμμάτων εργασιοθεραπείας και βελτίωσης της ψυχοσωματικής κατάστασης και των πρακτικών ικανοτήτων των οικοτρόφων. Part time απασχόληση, δυνατότητα επιλογής βάρδιας.
Πληροφορίες:

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (ΣΕΕ)

 

Την Κυριακή 16/11/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Εργοθεραπευτών της χώρας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο. Λ. Γρηγοράκο, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Ηρακλείου κος Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, καθώς και ο αντιδήμαρχος της πόλης κος Νίκος Μπαρμπούνης.

Στη διάρκεια της συνάντησηςωκαι πριν την ομιλία του Υπουργού, αναγνώστηκε επιστολή 72 εργοθεραπευτών από διάφορες πόλεις της χώρας, στην οποία ανέφεραν τις προτάσεις τους και δήλωναν την στήριξη τους στον ΣΕΕ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα τρία βασικά προβλήματα του κλάδου:

  • Η κοστολόγηση της εργοθεραπευτικής συνεδρίας
  • Η μετατροπή του Συλλόγου σε ΝΠΔΔ
  • Η ένταξη των εργοθεραπευτών στα ανθυγιεινά επαγγέλματα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας άκουσε τις απόψεις των εργοθεραπευτών, δέχτηκε τις ερωτήσεις τους, και συζήτησε μαζί τους τις πιθανές λύσεις. Δεσμεύτηκε για τη δημιουργία του ΝΠΔΔ στο άμεσο χρονικό διάστημα και επιπλέον υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στη γρήγορη επίλυση και των υπολοίπων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα176
mod_vvisit_counterΧθες325
mod_vvisit_counterΤην προηγούμενη βδομάδα3721
mod_vvisit_counterΤον προηγούμενο μήνα16348
mod_vvisit_counterΣυνολικά685322
We have: 1 guests, 2 bots online
Η IP σας: 54.90.233.153

wotd-2014 432x360

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-2014 442x360