Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου, που αφορά την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017, στις 9.00, έξω από το Υπουργείο Υγείας

Με εκτίμηση,
το ΔΣ του ΣΕΕ

Νέα Θέση Εργασίας

Ζητείται πτυχιούχος εργοθεραπευτής-τρία για άμεση συνεργασία στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Πληροφορίες:

Περισσότερα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Σπουδαστές,
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών δέχεται νέες αιτήσεις καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για Ατομικά Μέλη για το 2017. Όπως θα δείτε και στο συνημμένο έγγραφο, η ιδιότητα του Ατομικού Μέλους της W.F.O.T. προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία επεκτείνονται κάθε χρόνο .

Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε ως νέο ατομικό μέλος ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό της ετήσιας ατομικής σας συνδρομής που αναφέρεται παρακάτω στον λογαριασμό του Σ.Ε.Ε, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2017.
Για τυχόν απορίες για την διαδικασία συμμετοχής ατομικού μέλους στην W.F.O.T., μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του Σ.Ε.Ε. στη WFOT, Άρη Παπαγεωργίου, τηλ. 6973213596 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερα...

ΗΠΙΟΝΗ

2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το 2ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων-ΗΠΙΟΝΗ με θέμα "Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον οδηγό και την παρουσίαση.

Σύνδεση στην περιοχή μελών

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

map greece 215χ217

Γραμματεία

Τα γραφεία του συλλόγου λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 6μμ-9μμ.
Γαβριηλίδου 8 & Κωστή Παλαμά

Άνω Πατήσια,στο ισόγειο

δείτε τον χάρτη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2014 facebook

abc toys

phl banner